2777
2789
عنوان

اسم پسررررر

598 بازدید | 87 پست

سلام من دیروز رفتم سونو و گفتن بچه ات پسره

چنتا اسم بگین ک ب محمد بخوره

خودم مُحِب و مسیح مد نظرمه شماهم کمک کنین😍😍😍

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲

انشاالله دامن همه منتظرا سبزشه😘

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲

ماهان

مسیحا

مهراد

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محب نزار قدیمه خیلی

کاربر ایواز هستم کاربریم تعلیق شده،این کاربری قبلیمه برش گردوندم تا فقط تاپیکاشو حذف کنم اگه حذف کردم دوباره تعلیقش میکنم، و تا موقعی که کاربری ایواز رو برگردونن من با این کاربری فعالیت میکنم.
محب نزار قدیمه خیلی

ندیدم کسی داشته باشع اخه

چنتا بگو خب

من محمدمهراد گذاشتم باباش محمد دوس داشت خودمم میخواستم به اسم خواهرش بخوره مهرسا اسم سختی شد اما دی ...

منم پسرم محمدرضا همیشه فک میکنم سخته ولی بقول شما دیگه عادی شده 🥴😂

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

سلام عزیزم ‌‌. الهی به خوشی کوچولو تون رو بغل کنید. 

عاقبت بخیری شو ببینید

ممنون میشم الان که باردارید و خدا بیشتر دوستتون داره و دعاهاتون مستجابه برای تاپیک آخرم دعا کنید

دعا کنید مادرم درگیر نشده باشند

پدرم بهبودیشونو بدست بیارن

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

خانوما ما اطرافمون سرشاره از بچه کوچیک با اسمای جور واجور

تنها اسمی ک نداریم محب و رسام هستش 

مسیح هم ک میگم پسرعموم مسیحا اسمشه ولی مسیح نداریم

ماهان 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀