2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دیشب درگیر بیمارستان بودم. پای پسرم مو برده☹️

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
نگران نباش عزیزم توکلت بخدا باشه واسش صلوات میفرستم ،منم پسرم ۵ سال پیش پاش شکست عملش کردن

دخترم خیلی ضعیف آرنج دستش خیلی نگرانشم خودش از دیشب تا الان اصلا گریه نکرد  ولی از بعد عملش می ترسم که کلی اذیت میشه لطفا براش دعا کنید

دخترم خیلی ضعیف آرنج دستش خیلی نگرانشم خودش از دیشب تا الان اصلا گریه نکرد  ولی از بعد عملش می ...

نه عزیزم آرنج جای بدی نیس پسر من ران پاش بود همش ۳ سالش بود تا بالای ناف تو گچ بود دختر گلت فقط دستش رو گچ میگیرن خیلی راحت تر از پا هس صبور باش به دخترت هم آرامش بده 

نه عزیزم آرنج جای بدی نیس پسر من ران پاش بود همش ۳ سالش بود تا بالای ناف تو گچ بود دختر گلت فقط دستش ...

مرسی عزیزم لطفا تجربه برا بعد عمل دارین از نظر غذا یا هرچی راهنماییم کنید 

ببین عکسش رو فرستادم ببین تا کجا تو گچ بودش ؟تابستان هم بود گرمش بود پشتش عرق میکرد دستشویی کردنش هم ...

وای چقدر بد خداروشکر این روزات رد شدن بچه خیلی اذیت میشه بعد عمل؟ 

وای چقدر بد خداروشکر این روزات رد شدن بچه خیلی اذیت میشه بعد عمل؟ 

آره خیلی اون دوران بد بود خداروشکر تموم شد این عکس رو نشون دادم بهت بگم میتونس خدای نکرده بدتر ازین بشه پس ناراحت نباش قوی باش به دخترت روحیه بده بزار زود خوب شه بگو خداروشکر بدتر نشد نگو چرا بچه من اینطوری شد،چون پسر من تا کمر تو کچ بود نمیتونی تو خواب بچرخه بعد گریه میکرد نمیتونی بلند شه باز گریه میکرد کلا خیلی سختی کشید بچه ام