2777
2789
عنوان

جواب خاهرشوهرمو چی بدم؟

223 بازدید | 17 پست

خاهرشوهرم تواین ۵سالی ک من وارد خانوادشون شدم ازهمون اول خیلی بهم تیکه مینداخت و اذیتم میکرد و توهین میکرد بهم،تواین ۵سال من تاحالا هیییج وقت جوابشو اصلاندادم وفقط ریختم توخودم و تاچن روز بعدش اعصابم خورد بود..خیلیم حسوده وحسادت میکنه بهم.هروقت میخام جوابشو بدم نمیتونم لال میشم انگار ونمیدونم چی بگم چیکارکنم؟ مجبورمیشم هیچی نگم ک اونم پررو تر میشه

خانما راهنماییم کنید تجربه هاتون بگید

قشنگم برای بستن زبون بدخواها و حسودانت بعد از هر نماز ۲۱ بار ایه ۶۵ یس رو بخون و نیتت بستن زبون بدخواهان و حسودانت باشه  

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی جواب نده به نظرم 

نه جواب بده نه واکنشی به حرفاش داشته باش وقتی باهات حرف میزنه یه جوری وانمود کن انگار نمیشنوی

وسط حرفاش بگو ها؟؟؟؟با منی؟؟؟؟؟

یا گوشیتو بردار الکی بگو الو بعد موقعیت و ترک کن .....

تا آموزشهای بهدی بدرود 😁🤭

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗

یکی دوبار تو مجازی اگر حرفی زد اول دم شو قیچی کن تا حساب کار بیاد دستش بعدا تو واقعیت اگر حرفی زد کم کم دستت میاد چی بگی

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃

به نطرم همچنان همین رویه رو ادامه بده

چون اون وقتی هی داره بدتر میکنه یعنی از اینکه جوابش رو نمیدی سوخته و داره هی شدتش رو بیشتر میکنه که بلاخره کاسه صبرت لبریز بشه و اون موقعست که بدتر از قبل میشه

ولی اهمیت که ندی بلاخره کم میاره

البته خب برای این پروسه باید  صبور باشی

خدایا شکرت به خاطر همه داده ها و نداده ها من مهاجرت میکنم قطعا و قطعا فقط به امید داشتن زندگی بهتر برای دخترن خدایا تو این راه کمکم کن

جل الخالق😶

انگار من و خواهرشوهرمو توصیف کردی😶

من زدم به سیم آخر شستم گذاشتمش کنار.دیگه شمارشو هم پاک کردم .زنگ هم میزنه به گوشیم جواب نمیدم.دیگه به کل از زندگیم پاکش کردم.فقط تو خونه ی مادرش ببینمش احوالپرسی میکنم و بیاد خونم با روی باز ازش پذیرایی میکنم.درحالتهای دیگه برام وجود خارجی نداره.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
جل الخالق😶 انگار من و خواهرشوهرمو توصیف کردی😶 من زدم به سیم آخر شستم گذاشتمش کنار.دیگه شمارشو هم ...

بعداینک شستی گذاشتیش کنار واسش درس عبرت شدفایده ای هم داشت؟

جل الخالق😶 انگار من و خواهرشوهرمو توصیف کردی😶 من زدم به سیم آخر شستم گذاشتمش کنار.دیگه شمارشو هم ...

من از اینا ۳ تا دارم 

ولی انقد شوت باهاشون برخورد میکنم 

یه بار یکیشون گفت هر چی زنگ میزنم گوشیت جواب نمیدی گفتم شماره غریبه جواب نمیدم که 

گفت بعد ۹ سال شماره منو سیو نکردی هنوز 😁😁😁😁

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
بعداینک شستی گذاشتیش کنار واسش درس عبرت شدفایده ای هم داشت؟

آره.خیلی.گریه کرد و کولی بازی درآورد و به کل خانوادش گفت همشون باهام بد شدن.در فاز دوم عملیات خواهرو مادرشو هم شستم گذاشتم کنار ولی با احترام.دیگه اونا دیدن من گناهی نداشتم و ایراد از دختر خودشونه کوتاه اومدن.الان خانوادگی رعایت میکنن.پاپیچم نمیشن.یه آرامشی گرفتم که نگو‌تمام حرفهایی که سالها رو دلم سنگینی میکرد ریختم بیرون.حالم خیلی خوبه.باخودم میگم کاش زودتر از اینا از زندگیم قیچیش میکردم.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
من از اینا ۳ تا دارم  ولی انقد شوت باهاشون برخورد میکنم  یه بار یکیشون گفت هر چی زنگ میز ...

ببین من هرچی احترام گذاشتم این بیشتر سوارم شد.هرچی سکوت کردم بدتر بی ادبی کرد و دور برداشت.دیدم نه دیگه سکوت جواب نمیده.باید حمله کنم🏇🏇🏇 حمله کردم عقب نشینی کرد🔫😐

آره.خیلی.گریه کرد و کولی بازی درآورد و به کل خانوادش گفت همشون باهام بد شدن.در فاز دوم عملیات خواهرو ...

وای چقدر من توام

منم دقیقا دلم میخاد ی همچین دعوایی کنم تموم عقده وکینه هام تواین ۵سال ازش خالی کنم

خاهرشوهرمن خیلی سلیطس مطمئنم اگ منم چیزی بش بگم کولی گیری راه میندازه و ی شری بپا میکنه اما ب جهنم درعوض درس عبرت میش و خالی میشم.هرجی هیچی نمیگم اونا بدترمبکنن.

ب شوهرمم گفتم گفتم من اخرش باخاهرت ی شری بپا میکنم درجریان باس