2777
2789
عنوان

جواب خاهرشوهرمو چی بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 17 پست
وای چقدر من توام منم دقیقا دلم میخاد ی همچین دعوایی کنم تموم عقده وکینه هام تواین ۵سال ازش خالی کنم ...

منم میدونستم آپاچی بازی درمیاره و نمیذاره حرفهامو کامل بزنم خالی نمیشم.پس بهش پیام دادم و پیامی دعوا کردیم.همین که مجبور شده  بود حرفهامو کامل تا آخرش بخونه خیلی فشار اومده بود بهش.بلاکم کرد🙁 منم به کل شمارشو پاک کردم.چندروز پیش هرچی زنگ زد جواب ندادم.اصلا بادیدن اسمش رو صفحه گوشیم عصبی میشدم

دیگه اسمشو پاک کردم نمیبینمش😄😄 

یه چیزو بهانه کن حدو حدودشو بهش بفهمون تا بشینه سرجاش.البته اگر شوهرت پشتته.شوهر من پشتم بود.گفت اگر حرفشو پیش بکشه یه دور هم من حالشو میگیرم چون دیگه از حدش گذشته.ولی اصلا به روش نیاورد.

باورت نمیشه چقدر سبک شدم.تمام حرفهایی که پشتم هم زده بود کوبیدم تو صورتش.اون شبش خواب میدیدم پرنده شدم.در این حد سبک شده بودم😄😄😄

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واای😆😆😆😆😆خوب کردی دیگ خالی شدی 

آره.الانم حالم خوبه😈به خواهرش گفتم آدمها رو به جایی نرسونید که مجبور بشن از خودشون دفاع کنن.دیگه اگر عاقل باشن حد و حدود رو رعایت خواهند کرد.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی