postId=200729542 سلام دوستان من یه کار اشتباهی انجام. دادم در سن ۱۶ سالگی و فردی که بهش بدی کرده بودم رو سعی کردم از دلش در بیارم ولی اون شخص بهم میگه یا باید یه سری کار های نا متعارف انجام بدی تا من ببخشمت و اینکه من تورو نفرینت کردم، من خیلی از ایشون معذرت خواهی کردم با اینکه ایشون به خانواده من توهین کردن میشه لطفا راهنمایی کنید ممنونم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم اون واس سه سال پیشه ما هممون اشتباه های زیادی میکنیم، درسته باید به خاطر اشتباهمون طرف مقابل مارو ببخشه ولی وقتی ازت درخواست نابجایی داشته باشه که نمیشه ،پس اون قضیه رو کلا بزار کنار مطمئنم باش نفرین آدمایی مث اون شخص نمیگیره
ساقیا امشب صدایم با صدایــــــــت ساز نیـــــــست یا که من مست و خرابم یا که سازت ساز نیست💜🌌