2777
2789
ممنونم عزیزم که جواب دادی دختر منم گلوش عفونت کرد و بعدش اینجور شد 

خواهش عزیزم

چون خودم انقدرواسه سرفه های دخترم شبا گریه میکردم کاملا درکت میکنم

پس دخترشماهم مثل دخترمنه

داروهاشو سروقت بده انشالله بهترمیشه

نگران نباش

وای خداروشکر دختر من الان دو ماهه سرفه و خس خس داره کلی دارو آمپول استفاده کرده خیلی اذیت شدیم ی روز ...

عزیزم تقریبا ی هفته طول میکشه. اره منم خیلی دخترم و دکتر بردم و فکر میکردم حتما آسم گرفته ولی خدا رو شکر با این دارو کاملا خوب شد. ایشالا شما هم نتیجه میگیری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش عزیزم چون خودم انقدرواسه سرفه های دخترم شبا گریه میکردم کاملا درکت میکنم پس دخترشماهم مثل دخ ...

ممنونم عزیزم منم چند ماهه از زندگی افتادبم همش میگم پاییز بیاد و سرما بخوره با ابن وضعیت سرفه هاش ببین چی بشه آنقدر دکتر برذم خسته شدم 

عزیزم تقریبا ی هفته طول میکشه. اره منم خیلی دخترم و دکتر بردم و فکر میکردم حتما آسم گرفته ولی خدا رو ...

خداروشکر دخترم اینقدر دارو خورده و جواب نداده دیگه میترسم عزیزم اصلا سابقه آلرژی نداشته حتی گلوش هم عفونت میکرد سرفه نمی‌زد چند ماه پیش گلوش عفونت کرد و بعدش آلرژی شد 

حیف همشهری نیستیم ولی بااین دارو انشالله بهترمیشه

ببخشی عزبزم ی سوال داشتم رو جعبه قرص نوشته جویدنی ولی منشی دکتر گفت تو اب حل کنم چون نمیجوعه قرصرو بچم شما چه جوری بهش می‌دادید و اینکه سرفه بچه تون خلطی بود یا خشک 

ببخشی عزبزم ی سوال داشتم رو جعبه قرص نوشته جویدنی ولی منشی دکتر گفت تو اب حل کنم چون نمیجوعه قرصرو ب ...

خواهش عزیزم

سرفه هاش خلطی بود 

اوایل دخترم نمیتونست بجوعه توآب حل میکردم ولی بعدش یادگرفت میجویید

خواهش عزیزم سرفه هاش خلطی بود  اوایل دخترم نمیتونست بجوعه توآب حل میکردم ولی بعدش یادگرفت میج ...

منم تو اب حل میکنم گفتم نکنه همین باعث بشه اثرش کم بشه ممنونم عزیزم ببخشید خیلی دیگه اذیتت کردم 

ممنونم عزیزم منم چند ماهه از زندگی افتادبم همش میگم پاییز بیاد و سرما بخوره با ابن وضعیت سرفه هاش بب ...

التماس میکنم جواب بدین تو رو خدا دخترتون خوب شد؟چه کار کردین؟