2777
2789

خوب میتونی سینتوبندازی دهنش قشنگ سینتو تاهاالش هول بده تو دهنش نوکشو خودش میگیره

پشت وپناهم خداس وقتی خالق‌کل جهان هستی خداست به غیر او امید بستن اشتباس...هرخواسته ای دارین فقط ازخودش بخاین نه از بندش...اگه باتمام ایمانت ازخودش خواستی بی شک بهش میرسی....خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت همه چی...تیکرتولد۲سالگی گل پسرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شايد هم سير هست.  اماميخواد فقط بخوابه. اين پيج هارو ببين ، هايلايت كودك زير ٣،٤ ماه. شايد به دردتون خورد. 

اينستاگرام ، اين پيج ها رو بخونين.

اگه مشاوره تلفني خواستين ، بگيرين.

Sleep-mama-sleep
Littlezdream
Khabe-koodak
Sleep-clinic-dr.parsapoor
Professor.dr.jalilolghadr
Sleep_clinic_dr_imani

خانم دكتر پارساپور هر چهارشنبه لايو پرسش و پاسخ دارن ، ميتونين بپرسين.

حتما ببرش دکتر عزیزم...تا درمان بشه و بتونه شیر بخوره و اینقدر اذیت نشه...خیلی از بچه ها اینجوری میش ...

اخه فقط توروز یبار اینکارو میکنه هی میاد بگیره قیافشومث کسی ک ی چیز ترش خورده میکنه و پس میزنه

تازه مامانای گل سلام، وقتتون بخیر🙌🙌🙌

من دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و برای تکمیل کار پایان نامه ام به همکاری مادرانی که تازه زایمان کردند، نیاز دارم🙏

متاسفانه به خاطر شرایط کرونا فقط میتونم انلاین نمونه جمع کنم😔😔. خواهشا اگر شرایطش رو دارید و همکاری کنید واقعاا لطف بزرگی کردید، فقط ده دقیقه زمان شمارا میگیرد🌷🌷🌷

📍پژوهش زیر در ارتباط با وضعیت روانشناختی تازه مادران است در صورتی که دو هفته تا چهار سه ماه از زایمانتان میگذرد، فرزند اولتان است و از روش های کمک باروری استفاده نکردید، میتوانید آزمون را انجام دهید و یا اگر افرادی با چنین شرایطی میشناسید، ممنون میشوم لینک زیر را برایشان ارسال کنید.

میتوانید از طریق لینک زیر آزمون را شروع کنید.

https://survey.porsline.ir/s/h0k0wyy#?ref=wh

🔴توجه🔴

دوستای گلم لطفا فقط خانم هایی که تازه زایمان کرده اند (دوهفته تا سه چهار ماه پس از زایمان)، آزمون را انجام دهند.

🔴(لطفا عزیزانی که قبلا پر کردند مجدد پر نکنند)🔴

اگر هم سوالی بود در خدمتم.

پیشاپیش از همیاری و همکاریتان کمال تشکر را دارم🌸🙏