2777
2789
عنوان

بچه پرورشگاهی چجوری میتونه خانوادشو پیدا کنه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1277 بازدید | 70 پست
تو دل بچه هستین؟ منم تا یه مدتی همه فکر میکردن خوشبخت ترین هستم  اما کو؟کجای خوشبختی اینا بود ...

شما تو دل بچه ی من هستید؟

عزیزم شما هم خوشبختین خوشبختی درونیه کسی ک بخواد خوشبخت باشه تو هر شرایطی هست

وکسی که نخواد خوشبخت باشه تو استخر پول و ویلاهای میلیاردی هم خوشبخت نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی اره فکر خوبیه ولی شهر بزرگ چن تا بیمارستان داره همه جا رو برم ؟ 

ببین به خودت نمیدن که

باید حکم از دادگاه ببری تااجازه بدن وارشیو رو بررسی کنن

شماالان چندسالتونه؟

هیچ لذتی بالاتر از آن نیست که با کسی آشنا شوی که دنیا را مانند تو می‌بیندگویی در می‌یابی که دیوانه نبوده ای.
اگر شرایط مالی نداشتن غلط کردن گذاشتن بچه گیرشون بیاد

واقعا براتون متاسفم

ما داریم هر حرفی میزنیم ک استارتر اروم شه

اونوقت شما درمورد بچه دار شدن یا نشدن یکی دیگ نظر میدی

بـِ توکّلِ نامِ اعظـمتــ ... سلام :)
عزیزم من بچه دارنمیشم ولی بچه خیلی دوست دارم خیلی وقته تو فکرم که از پرورشگاه بیارم ولی همسرم موافقت ...

نمیدونم چی بگم امیدوارم خودت بچه دار شی ولی چه بچه پرورشگاهی چ بچه خودت تو این شرایط  و این کشور ب دنیا نیارش 

شما تو دل بچه ی من هستید؟ عزیزم شما هم خوشبختین خوشبختی درونیه کسی ک بخواد خوشبخت باشه تو هر شرایطی ...

جسارت نمیکنم.منظورم به فرزند شما نبود

نه اتفاقا عزیزم من وقتی مادرم خیانت کرد سعی کردم خوشبخت باشم

وقتی تو مدزسه مسخرم میکردن سعی کردم به رو خودم نیارم

تو سن 16سالگی وقتی دست فروشی میکردم و تو خیابون همکلاسی هام منو میدیدن سعی کردم خوشبخت باشم و نذارم روحم اذیت شه 

اما میشد؟نه نشد 

چند ماه اول تونستم اروم باشم بعدش نه 

منم انسانم

اینطور ک شنیدم بچه زیاد داشتن گوه خوردن زرت زرت پس انداختن مگ حیوونن 

فک میکنم تاپیکت سرکاریه اصن

ترک میکنم

خدا هدایتت کنه با این ادبیاتت

بـِ توکّلِ نامِ اعظـمتــ ... سلام :)
اصلا حرفتون جالب نبود كه پرورشگاهيا از نطفه چه كساني هستن و هر كس بدون والد بزرگ بشه لزوما ادم ...

توهین نکردم

اولشم گفتم فقط طرز فکر منه و نمیگم حتما درسته

بعدشم گفتم اکثر نه همه

چون چند مورد خانم معتاد دیدم بچه شونو بعد زایمان تو بیمارستان رها کردن و بیمارستان دادشون به بهزیستی

واقعا براتون متاسفم ما داریم هر حرفی میزنیم ک استارتر اروم شه اونوقت شما درمورد بچه دار شدن یا نشد ...

اره نظر میدم

من همیشه حرف هامو رک میگم 

طرف ناراحت بشه یا نشه

اروم بشه یا نشه برام مهم نیست

چون چند هفته بعد از حرف های دروغ بقیه به واقعیت میرسه و اون موقع همونا که ارومش کردن باید بیان جواب بدن

فک میکنم تاپیکت سرکاریه اصن ترک میکنم خدا هدایتت کنه با این ادبیاتت

باشه عزیزم هرجور دوس داری قضاوت کن مرسی ک بدون توهین نظر دادی . ولی من با حیوونا همینجوری صحبت میکنم ادمایی ک بچه پس میندازن و ولش میکنن لیاقتشون همینه

جسارت نمیکنم.منظورم به فرزند شما نبود نه اتفاقا عزیزم من وقتی مادرم خیانت کرد سعی کردم خوشبخت باشم ...

تو مدرسه بخاطر خیانت همسرت مسخره ات کردن؟

هیچ لذتی بالاتر از آن نیست که با کسی آشنا شوی که دنیا را مانند تو می‌بیندگویی در می‌یابی که دیوانه نبوده ای.