دوستان من ۱۴سالمه و از ۸سالگی سن بلوغم شروع شد و سینه هام رشد کرد تا حدی که الان سوتین ۷۵میزنم و موهای زاعدم هم خیلی زخیم هستن و زیاد و از ۱۰سالگی ترشح دارم اونم خیلی زیاد اصلا ممیدونم چیکار کنم به چنتا از دوستام گفتم گفتن که الان تو باید حداقل ۱۱یا۱۲ میشدی و الانم میترسم که نکنه کیست داشته باشم اخه خیلی طولانی شده میترسم تو این سن کم سینه هام بشن ۸۰برای اون اصلا هم چاق نیستم قدم ۱۶۸و وزنم هم ۵۵کیلو هست نمیدونم چند روز پیش هم ترشح قهوه ای داشتم به مامانم گفتم منو ببر دکتر نمیبره حالا نمیدونم چیکنم لطفا کمکم کنید و اینکه چیکار کنم پریودم بیافته جلو ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه هیچ علاعمی نداشتم ۲روز تول کشید خیلی هم کم بود شایدم از ۲روز کمتر
منم بار اول پریودی دوسه روز ترشح قهوه ای داشتم.ماه بعد پریود شدم.البته من پایان۱۶ سالگی بود.خداروشکر تا الانم که۱۲ سال میگذره مشکلی ندارم و سه تا بچه دسته گل هم دارم.نگران نباش عزیزم.هنوز وقت داری😍😍😍
من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
اخه مامانم نمیزاره بدون اون جایی برم و اینکه پول هم لازم دارم البته یکمی دارم اما فکر نمیکنم بس باشه
عزیزکم بهترین کار اینه که با مامانت صحبت کنی و با اون مشورت کنی الان دکتر هم گیریم خودت تنها پاشدی رفتی که کار صددر صد اشتباهیه ازمایش های بعدشم میخای تنها بری؟؟؟همین حرفا رو یه بار بشی به صورت جدی با مامانت بزن و بهش بگو از این بابت نگرانی داری
ممنون عزیزم.انشاءالله شما هم سلامت و خوشبخت باشی گلم
من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)