2777
2789
عنوان

۱۴ساامه پریود نمیشم لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1902 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هیچ علاعمی نداشتم ۲روز تول کشید خیلی هم کم بود شایدم از ۲روز کمتر

منم بار اول پریودی دوسه روز ترشح قهوه ای داشتم.ماه بعد پریود شدم.البته من پایان۱۶ سالگی بود.خداروشکر تا الانم که۱۲ سال میگذره مشکلی ندارم و سه تا بچه دسته گل هم دارم.نگران نباش عزیزم.هنوز وقت داری😍😍😍

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
منم بار اول پریودی دوسه روز ترشح قهوه ای داشتم.ماه بعد پریود شدم.البته من پایان۱۶ سالگی بود.خداروشکر ...

اها ایشالاه خدا نگهشون داره واست مرسی ایشالاه همیشه خوشبخت باشی گلم 

اخه مامانم نمیزاره بدون اون جایی برم و اینکه پول هم لازم دارم البته یکمی دارم اما فکر نمیکنم بس باشه

عزیزکم بهترین کار اینه که با مامانت صحبت کنی و با اون مشورت کنی الان دکتر هم گیریم خودت تنها پاشدی رفتی که کار صددر صد اشتباهیه ازمایش های بعدشم میخای تنها بری؟؟؟همین حرفا رو یه بار بشی به صورت جدی با مامانت بزن و بهش بگو از این بابت نگرانی داری 

اها ایشالاه خدا نگهشون داره واست مرسی ایشالاه همیشه خوشبخت باشی گلم 

ممنون عزیزم.انشاءالله شما هم سلامت و خوشبخت باشی گلم

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

سلام عزیز من ۱۵سالمه 

دوسال پیش آخرای تابستون  مثل شما ترشح قهوه ای داشتم

وقتی تموم شد دیگه نداشتم  تا دی و اینا که پریود شدم😁

نگران نباش من هم خیلی دیر شدم ۱۴ سالگی شدم

گذشته هایت را ببخش زیرا انان همچون کفش های کودکی ات نه تنها برایت کوچک هستند بلکه تو از برداشتن گام های بزرگ باز می دارند 
اگه ترشح قهوه‌ای داره احتمالا همین زودیا پریود میشی دیگه گلم .  رازیانه بخور

اخه میگن رازیانه هورمون های زنانه رو به مردونه تبدیل میکنه از اون میترسم وگرنه اگه خوب باشه حتما میخورم