2777
2789
عنوان

۱۴ساامه پریود نمیشم لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1896 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهارده سالته از پارسال عضوی ؟

عزیزم خواهرانه میگم هنوز خیلیی زوده ک وارد این سایت بشی .

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه
نه هیچ علاعمی نداشتم ۲روز تول کشید خیلی هم کم بود شایدم از ۲روز کمتر

پس میشی نگران نباش 

بہ‌داشته‌هات‌فڪرڪن‌🌿و‌بہنداشتہ‌هات‌بگو‌بہ‌زود؎مےبینمتون😌🦋-
دعا کنید مامانم گوش کنه به حرفم

خودت برو،چکار ب مامانت داری

‏«ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد...
چهارده سالته از پارسال عضوی ؟ عزیزم خواهرانه میگم هنوز خیلیی زوده ک وارد این سایت بشی .

چشم اخه زیاد واردش نمیشم فقط بخاطر این مسعله زیاد نگرانم برای اون

یکی از اقوام ما ۹ سالگی ازدواج کرد، ۱۷ سالگی پریود شد... البته الان ۹۰ سالشه

جااان؟؟پریود نشده شوهرش دادن

بہ‌داشته‌هات‌فڪرڪن‌🌿و‌بہنداشتہ‌هات‌بگو‌بہ‌زود؎مےبینمتون😌🦋-

منم 16سالگی شدم اول دبیرستان بودم 

این دیر شدنه یک دغدغه میشه برامون که هرموقع پریود میشم خوشحال میشم😓

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
چشم اخه زیاد واردش نمیشم فقط بخاطر این مسعله زیاد نگرانم برای اون

نگران نباش عزیزم . فک کنم ب همین زودیا پریود میشی چون میگی ترشح قهوه‌ای داری . اگرم حساسی ب مادرت بگو ببرتت دکتر 

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه
جااان؟؟پریود نشده شوهرش دادن

اون موقع ها اینجوری شوهر میدادن دیگه.

اتفاقا خیلیم خوشبخت و عاشق بودن

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
نگران نباش عزیزم . فک کنم ب همین زودیا پریود میشی چون میگی ترشح قهوه‌ای داری . اگرم حساسی ب مادرت بگ ...

اخه جالبش اینجاس که میگم گوش نمیکنه هی میگه هیچی نیس منم بدتر نگران میشم