2777
2789
عنوان

حال دلم خرابه 😔

152 بازدید | 11 پست

نمیدونم چمه شهرغریبم همیشه راضی بودم بخاطر کرونا که زیاد شده بخاطر دخترم دوسالشه جایی زیاد نمیرم هفته ای یکی دوبار با شوهرم میریم یه دور میزنیم یا خرید خونه....خجالت میکشم فکرمو بگم ولی من هیچ مورد مشکوکی ندیدم از شوهرم سر وقت میاد میره حتی دیروز دخترمو با خودش برد مغازش و زود هم اومد ولی لعنت به شیطون فک میکنم قراره خیانت ببینم اخه صبح خوابشو دیدم حالم خیلی بده امروز بعد خواب شوهرم مغازش بود انلاین بود فکرم خراب شد حالا میگم چیزی ندیدما ازش بیشتر تایمشم در اختیار ماست نمیدونم چمه واقعا چیکار کنم استرس وحشتناک دارم

دخترم دنیای من♥️

عزیزم بدبین شدی.ب شوهرت گیرنده خدای نکرده اگرم توخیانت نباشه باگیردادنا حتمن میره سراغش.

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بدبین شدی.ب شوهرت گیرنده خدای نکرده اگرم توخیانت نباشه باگیردادنا حتمن میره سراغش.

نه هیچی نکفتم که بهش اخه روم نمیشه دیشب رفته برام شش تا رمان خارجی گرفته با چ رویی بخام بهش بگم این خوابو دیدم حالم بده

دخترم دنیای من♥️
نه هیچی نکفتم که بهش اخه روم نمیشه دیشب رفته برام شش تا رمان خارجی گرفته با چ رویی بخام بهش بگم این ...

عزیزم رمان نخون.رمان‌حالتو بدترمیکنه

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم

منم چند بار از ین خواب‌ها دیدم حتی طرف هم میشناختم انقدر حالم بد می‌شد... کامل که نه ولی از اینکه چرا حالم بده براش میگفتم خودمم میگفتم خواب چرت دیدم

اگـه وجــود خـــــــدا باورت بــشــه🥰خـــــــــــــــدا یه نـــقــــــطــه میندازه زیــر بــاورت …🤔میشه: یاورت…😍به همین راحتی♥️

خودتو نگران نکن وقتی شوهرت خوبه عزیزم... تاپیکهای خیانت رو هم نخون اصلا خیلی فاز منفیه

اگـه وجــود خـــــــدا باورت بــشــه🥰خـــــــــــــــدا یه نـــقــــــطــه میندازه زیــر بــاورت …🤔میشه: یاورت…😍به همین راحتی♥️