2777
2789
عنوان

اخه توی این وضعیت چجوری میشه بچه اورد

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 48 پست
ولی این حق یه بچه نیس ک تو اون سن کم نگاه تحقیر آمیز مردمو به خودش حس کنه، اینکه تو اون سن عزت نفسش ...

بعد اول مهر میشه همینا میان میگن اینو نخرید برای بچه تون اون رو نذارید به بچه هاتون همدلی یاد بدین

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم ....دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشه‌ها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد اول مهر میشه همینا میان میگن اینو نخرید برای بچه تون اون رو نذارید به بچه هاتون همدلی یاد بدین

دقیقا همون همدلی ها میشه عقده..چون دست بقیه میبینه ولی خودش نداره، من حتی تو بعضی موارد دیدم اون چیزو یواشکی از همکلاسیش برداشته

و همین بچه در اینده یه شخصیت دارک و منفی ازش شکل میگیره

دقیقا همون همدلی ها میشه عقده..چون دست بقیه میبینه ولی خودش نداره، من حتی تو بعضی موارد دیدم اون چیز ...

الان فکر میکنن احتمالا خودم بچه ندارم دارم اونم سه تا از ما گذشته و براشون همه چی فراهمه ولی واقعا آدم حتی شیرخشک خریدن بچه اش دست خودش نیست بره بیاره

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم ....دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشه‌ها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

کامنت میذارن پس چه کار کنیم جفت پیدا نکنیم بچه تولید نکنیم هر طور شده میخوان کار خودشونو بکنن اینا اصلاً به فکر رفاه آرامش پول اینجور چیزا نیستن

❤👌🏼💯🚘💒🏮💷💰

چون قیمتا رو دیدیم ربطی به کافر بودن نداره

اصلا قیمت هم هرچی وقتی نیست وقتی احتکار میکنن یک شیرخشک نوزاد بیچاره رو چی کنیم؟

اصلا قیمت هم هرچی وقتی نیست وقتی احتکار میکنن یک شیرخشک نوزاد بیچاره رو چی کنیم؟

دقیقا

هر وقت داروخونه میرم میبینم پدر مادرا اومدن با سهمیه شیر خشک پیدا کنن ولی همون سهمیه هم پیدا نمیشه دلم کباب میشه