2777
2789

امسال بدترین سال زندگیم بود

کسی ک دوسش داشتم تو تصادف فوت کرد

درست وقتی نیاز ب حمایت داشتم کارمو از دست دادم

یکی از ب اصطلاح دوستام سر یه سوتفاهم قضاوتم کرد ن تنها خودش بلکه انقدر از من پیش بقیه بد گفت دیدگاه بقیرم خراب کرد

دیروزم تولدم بود مثلا مرخصی گرفتم ک یکم ریلکس کنم با اینکه تنهای تنها بودم

ولی همش مامانم باهام بحث کرد

یذرم محبت نکرد

یا حداقل غذای مورد علاقمو درست کنه

من همیشه مناسبتای مادر و تولد حواسم بهش هست

یکم گله کردم امروز ک امروزم ک تولدمو دیروز کوفتم کردی بجای درک کردن رفت تو موضع دیگه ک تو منت میذاری سرم

خواهرم باهام بحث کرد و سر جا پارک ماشین هرچی از دهنش دراومد بهم گفت

خیلی دل شکستم

یکم باهام صحبت کنید😞🥀

خیلی متاسفم

از خدا میخوام بهترین روز های زندگیت رو به زودی تجربه کنی

خودم بدترین سالم ۴۰۳ بود

اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِيَ الذُّنُوبَ الَّتِي تَحْبِسُ الدُّعَاء(خدایا ببخش آن گناهانم را که دعایم را حبس کرده) )))))درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم   >>> به نام خدای صحرای طبس......<<<                         ●●روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/ ●●                       ●● من سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد ●●          >> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"                                                   حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"                                  مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی ))))                                                                                                               ***در خود بطلب هر آنچه خواهی  ،که تویی **                    یا کاشف الزفرات(ای برطرف کننده آه های بلند و نفس های عمیق)  خدایا من منتظر معجزه ت هستم 💚                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا بریدمچندین ماه بعد فوت کسی ک دوسش داشتم افسرده بودمخیلی روحیم حساس شده

خدا خیلی دوست داره

تنهات کرده صداش کنی

به جای همه کسایی که جاش تو زندگیت خالی برات جبران میکنه

همه چیز از درون تو آغاز میشود

با گریه تو خیابون سال و تحویل کردیم،شکست مالی بدی تو زندگیمون خوردیم کنکور و نهاییامو گند زدم وسط امتحان نهاییام آبله مرغون شدید گرفتم طوری که فقط داشتم خودمو میخاروندم،همش مریض میشدم ،کنکور مردود شدم،دوستام قبول شدن از لحاظ روانی ازهمه جهت تحت فشار بودم هنوزم کابوس میبینم موهای سرم سفید شده،اون آدمی که بهش احترام میذاشتم و دوسش داشتم الان ازمن متنفر شده ،چنتا از فامیلامون فوت شدن..کلی اتفاقای ریز و درشت دیگه...که واقعا حوصله ندارم بنویسم...امیدوارم تموم شه زودتر امسال

یه‌رنابسپاراز‌ بدبخت‌ که‌‌ مهار‌کننده‌ حروم‌لقمه سدآرزوهای کوچیک وخوشگلش شده❤️😕

مرسی عزیزم😔❤️اگه دوست داشتی تعریف کن

فدات 💚

من ۴۰۳ قرار شد عقد کنم یک هفته مونده بود که همه کار ها رو انجام بدیم پدرم منصرف شد بهمش زد تا ۶ ۷ ماه خونه مون دعوا بود خیلی سال بدی بود برام خیلی تو چیزای دیگم شکست خوردم اون سال

اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِيَ الذُّنُوبَ الَّتِي تَحْبِسُ الدُّعَاء(خدایا ببخش آن گناهانم را که دعایم را حبس کرده) )))))درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم   >>> به نام خدای صحرای طبس......<<<                         ●●روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/ ●●                       ●● من سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد ●●          >> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"                                                   حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"                                  مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی ))))                                                                                                               ***در خود بطلب هر آنچه خواهی  ،که تویی **                    یا کاشف الزفرات(ای برطرف کننده آه های بلند و نفس های عمیق)  خدایا من منتظر معجزه ت هستم 💚                       

فدات 💚من ۴۰۳ قرار شد عقد کنم یک هفته مونده بود که همه کار ها رو انجام بدیم پدرم منصرف شد بهمش زد تا ...

الان چیکار کردی مجردی یا عقد کردی

متاسفم عزیزم

منم امسال انقدر غصه خوردم موهام سفید شده

عکسای پارسالمو انقدر بیبی فیس بودم الان سنم رفته بالا تو چند ماه

بعد دقیقا وقتی ک از بقیه توقع داری نزدیکت باشن

همه تردت میکنن

دوستات باهات قهر میکنن

کاری ک با زحمت بدست اوردی قراردادتو تمدید نمیکنن

با این حالم همش درگیر مصاحبم

برام دعا کن عزیزم

منم دعا کردمت

الان چیکار کردی مجردی یا عقد کردیمتاسفم عزیزممنم امسال انقدر غصه خوردم موهام سفید شدهعکسای پارسالمو ...

مجردم

هر کس هم بعد از اون اومد جوابم منفی بوده

ولی تنهایی هم خوبه که آدم بتونه شرایط رو بپذیره

توی مواقعی که به آدم ها احتیاج داری معمولا شونه خالی میکنن

انشاا... که یه شغل خوب نصیب تون بشه

چشم حتما عزیزم💚