2777
2789
عنوان

ابرو کاشتم !

| مشاهده متن کامل بحث + 1843 بازدید | 39 پست
واسه من گفتن یا پی ارپی بزن یکماه بعدکاشت یاتقویت ابرو سریتا منم همون سریتاروگرفتم شماچطور؟

من هم سریتا زدم هم ۳بار مزوتراپی کردم و برا من هرچی ریخت الان در اومده تازه میگن بعد ۱سال خیلی بهتر میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهاش دعوا کردم سر این که کم تراکم زده بود بلاکش کردم برا همین موندم چیکار کنم

عه همون اولاش دعواکردی یا بعد چند ماه؟چون اولش ک خیلیپر وسیاه میشه من شبیه انگری برد شده بودم 

من هم سریتا زدم هم ۳بار مزوتراپی کردم و برا من هرچی ریخت الان در اومده تازه میگن بعد ۱سال خیلی بهتر ...

ماشالا ،۳ بار ،من بخاطر هزینش پی ارپی نزدم گف هرجلسه یک وپونصد ،سریاگرفتم ۴۰۰

عه همون اولاش دعواکردی یا بعد چند ماه؟چون اولش ک خیلیپر وسیاه میشه من شبیه انگری برد شده بودم 

بعد ۱ماه که گذشت از کاشتم من تازه سر خود رفته بودم ماینوکسیدل هم زدم 😐بعد رفتم یه دکتر دیگه پرسیدم گفت نزن قطع کردم فقط همون سریتا زدم و الان کرم ابرو تراست میزنم که ارزونتره از سریتا و یه مزو دیگه هم شاید برم از این روغن رزماری هم میزنم الان شما میکاپ میکنی ابروهاتم مداد میکشی؟

بعد ۱ماه که گذشت از کاشتم من تازه سر خود رفته بودم ماینوکسیدل هم زدم 😐بعد رفتم یه دکتر دیگه پرسیدم ...

وااای ترو خدا اینقدر سرخود چیزمیزنزن ب ابروت،دکترمن گفت تایکسال مدادابرو روغن ویاهرچیزدیگه ممنوعه نبایدبزنی فقط سریتا یا مزو ،حتی اصلاح هم نکن فقط باقیچی کوتاه شون کن 

وااای ترو خدا اینقدر سرخود چیزمیزنزن ب ابروت،دکترمن گفت تایکسال مدادابرو روغن ویاهرچیزدیگه ممنوعه نب ...

مداد ابرو که نزدم ولی بادام تلخو سوزوندم له کردم با روغن کرچک مخلوط کردم به جا مداد ازش میزنم اصلاح هم نکردم با قیچی کوتاه کردم 

۷ تومن هزینه کاشت، حدود ۵۰۰ تومن هم دارو و.... الان که همش ورم و کبودیه چند هفته بگذره بعتر بشه عکس ...

منم کاشت کردم مثل سگ پشیمونم دو سال هم گذشته ولی باید همش مرتبشکنم و لیفت کنم دنبال یه راهی هستم ببینم میشه گرافت ها رو بردارن که برگرده به قبل کاشت ابروهام یا نه؟😞