2777
2789
عنوان

اول ازدواج چندسال بعدش

494 بازدید | 59 پست

خانوم هااونایی که ۴ _۵سال ازازدواجشون گذشته بگن الان با اون موقع چقدر فرق کرده منظورم هیجانات و رفتارها واینکه چقدرطرفشون براشون جذاب تحریک کننده ی؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عشق و دوست داشتن خیلی عمیق تر شده اما هیجانات جنسی خیلی کم رنگتر شده 😂😂😂

کفش هایم را بپوش😪😪😪 تا بفهمی چقدر دنیا برام پرپیج و خم هست تمومی نداره لاکردار 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔 میرقصم و میروم 😂😂💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

من ۴ ساله میگذره همدیگه رو دوست داریم ولی مثل قبل ولی  زیاد ابراز علاقه نمیکنیم ....مثل گذشته دلتنگ نمیشیم..‌‌  شوق و ذوق اول ازدواج خیلی فرق داره از نظر من یه چیزیه که فقط خودت با تجربه درکش میکنی

والا ما با بچه تقریلا دو ساله هیجانات جنسیمون مثل قبلِ😐

علاقه هم که بیشتر میشه معمولا

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

خوب مسلما خيلي فرق كرديم هم ظاهري هم رفتاري 

اما براي من شوهرم الان جذابتر هم شده اونموقع وفتارهام بچه گانه بود با اينكه سن ام هم كم نبود اما بي تجربه بودم الان رفتارام عاقلانه تره شوهرم هم بيشتر باهام مشورت ميكنه كلا همه چيز بهتر شده ما عاقل تر شديم يه جورايي تبديل شديم به يكنفر اما خوب يه جورايي اون هيجانها هم كمتر شده انگار همون دعواهاي اول زندگي برامون هيجان اور بود و باعث تنوع بود 

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم