2777
2789
عنوان

حوصله دارین ی داستان واقعی تعریف کنم که خیلی خطرناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 145350 بازدید | 959 پست
چجوری روتون میشه این چرت وپرتا رو سرهم کنید به یه رمان آبکی هم خیلی راه داری تابرسه این چرت وپرتات.. ...

عزیز باور نمیکنی رد شو.بنظرم نیاز نیست توهین کنی ب بنده خدا.بعدم همچین چیزایی واقعا هست.اعراب خیلی متعصبن.

توشهر ماهم ک عرب نیستیم یه دختره ب شوهرش خیانت کرد بعد لو رفتن پسره فرار کرد دختره پناه اورد خونه باباش.باباش شبانه خفش کرد جنازشم برد انداخت در خونه پسره.دختره ۳تا بچه داشت.اون مردیم ک باهاش خیانت کرد ک هنوز فراریه ۳تا بچه داشت و سرشناس بود.

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری روتون میشه این چرت وپرتا رو سرهم کنید به یه رمان آبکی هم خیلی راه داری تابرسه این چرت وپرتات.. ...

عزیزم من توی شرایطی نیستم که بخوام رمان سرایی کنم فقط اینکه دیدم اینجا همه میگن توی نی نی سایت هیچ داستانی باورنکن اما من بهشون گفتم بیایین داستان واقعی همسایمون تعریف کنم که همکلاسی من هم بود 

یعنی منظورم خواستم تعجب نکنن چون توی واقعیت وجود داره همچین چیزایی

عزیزان اینجور داستانا هم منطقه خودمون هم شهرهای اطراف خیلی پیش اومد و اخرش پسر یا دختر کشته شدن اما حوصله تایپ کردن ندارم وگرنه عبرت های خوبی میشه گرفت اما حالم خوب نیست نمیتونم تایپ کنم 

یعنی حیله های شیطانی ادم رو حیران میکنه که چه نقشه های شومی میکشن برای خیانت و رابطه نامشروع...شهوت بر ذات و انسانیت غلبه میکنه پناه بر خدا  

عزیزان اینجور داستانا هم منطقه خودمون هم شهرهای اطراف خیلی پیش اومد و اخرش پسر یا دختر کشته شدن اما ...

اسی مگه زبان عربی پ ژ و چ و گ داره؟  تو حرفات چ بود

حسبیَ الله، لٰا الٰه إلا هُوْ، عَلیه توکلتُ و هوَ ربُّ الْعرشِ الْعَظیم.

سرگیجه گرفتم تواین تاپیک فیحا هیفا علی امیرعلی چه خبره اسی حالا که اسم مستعاره خب اسامی راحت و متفاوت میذاشتی 😱منکه اخرش نفهمیدم چی شد کی بود

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
اسی مگه زبان عربی پ ژ و چ و گ داره؟  تو حرفات چ بود

بله عزیزم چون عربی ما با زبان فارسی قاطی هست

اما زبان عربی فصیح اون حرف ها که گفتی نداره پ و ژ و چ و گ ندارهیعنی زبان قران و زبان عراقی 

عزیز باور نمیکنی رد شو.بنظرم نیاز نیست توهین کنی ب بنده خدا.بعدم همچین چیزایی واقعا هست.اعراب خیلی م ...

الان همسرم تعریف کرد یک کلیپ دیده زنشو در حال خیانت میبینن چند تا قمه میزنه مرد فرار میکنه اما زنه اینقدر چاقو میزنه تا میمیره

الان همسرم تعریف کرد یک کلیپ دیده زنشو در حال خیانت میبینن چند تا قمه میزنه مرد فرار میکنه اما زنه ا ...

منم دیدم میخایین اینجاهم بزارم😷

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه خوشبختیــم بفرست‌،،شاید همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم💜
کسی از پیج avene_Iran خرید کرده بگین بینم مورد اعتماده؟

سلام خب تا پیک بزن 

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  
اسی مگه زبان عربی پ ژ و چ و گ داره؟  تو حرفات چ بود

عرب فصیح  گ پ ژ چ نداره  اما عرب عامیانه داره

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  
سرگیجه گرفتم تواین تاپیک فیحا هیفا علی امیرعلی چه خبره اسی حالا که اسم مستعاره خب اسامی راحت و متفاو ...

منم نخوندم ی کم از حرفای بچه ها فهمیدم جریان چی بوده یعنی تا می اومدم تصور کنم توی ذهنم یادم میرفت که هیفا کدومه فیحا کدومه   

نه

چیزی‌ست از جنس درد، وقتی که زخمی می‌شوی، از جنس شورمندی، وقتی که عشق را تجربه می‌کنی، از شعف، وقتی به دستش می‌آوری و از اندوه، وقتی دستانت نایی برای مشت شدنی مقابل ستم، در خود نمی‌یابند.                                               من از تمام دنیا شبی بریدم تو را که دیدم... میان چشم مستت چه ها ندیدم تو را که دیدم... غمِ تو را همان شب، که دل سپردم به جان خریدم قسم... به جانِ تو من، به جان رسیدم، تو را که دیدم!