ای نعم حبیبتی انا عربیه و افتخر و انحب جمیع الناس و نحترمهم احترام خاص و ماکو فرق بین کل الناس العال ...
عدچ حوصلا یاهو یتجرم😂😂😂
بسم الله الرحمن الرحیم آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد 💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘
بسم الله الرحمن الرحیم آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد 💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
من از موقعی که داستان رو خوندم فقط دارم به این فکر میکنم که اگه زهرا راضی نمیشد با نامزد دوستش ازدواج کنه الان کجا بود زنده بود خوشبخت بود با یه مرد خوب ازدواج میکرد و الان بالا سر بچه هاش بود کاری به تعصبات بیجا و بی عدالتی بین زن و مرد ندارم که اون قصه اش مفصله و هیچ راهکاری نداره ولی از اینجا به اون خانومایی که برای یه زندگی بهتر راضی میشند که زندگی یه زن دیگه رو خراب کنند باید بگم این داستان داره میگه اگه یه زندگی بهتر میخوای فقط از خدا بخواه نه اینکه برای زندگی بهتر خودت دست به هر عمل غیر انسانی بزنی که اگه اون بالایی نخواد تو خودتم بکشی به هیچ جا نمیرسی
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️