2777
2789
عنوان

حوصله دارین ی داستان واقعی تعریف کنم که خیلی خطرناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 145350 بازدید | 959 پست
بله متاسفانه تو جامعه اسلامی در این ماجراها نمیدونم چرا فقط خانما قربانی میشن حتی تجاوز مثلا

به خدا چقدر کل منظور منو در متن کوتاه گفتی دقیقا ناراحتیم اینه چرا فقط خانم ها قربانی میشن تا حالا تو زندگیم نشنیدم زنی خیانت میکنه به شوهرش بگن بهش رسیدگی کردی نیازاش براش برطرف کردی چکار کردی بهت خیانت کرد ولی مردی خیانت کنه زنو سیخ میکنن تو چشماش برو براش ناز کن لباسا خشکل بپوش خوش بو باش ارایش کن دلبری کن.از این کلمه دلبری از بس شنیدم حالم بهم میخوره تازه زن بیشتر نیاز به ابراز احساسات مرد داره اینو با عمق وجودم حس کردمه

عزیزم داستان زندگیه زهرا را خوندم وبه نظرم که یه دختر به تعبیر خداوند ریحانه است و کسی هم جز حاکم شر ...

میدونی چرا خواهرشون کشتن ولی غلام نه.چون خواهر میشه قتل ناموسی و هیچ مجازات خاصی نداره ولی اگه غلام میکشتن الان باید قصاص میشدن و یکی از برادرا باید اعدام میشد حالا دلیلش فهمیدی اسم قانون اوردی بله قانون برای غلام حامی هست ولی برای زهرا خیر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله قبول دارم زن ب محبت نیاز داره اما خیلی از زنها هستن از شوهرشو محبت نمیبینن اما موندن پای زندگیشو ...

این کار افتخار نیست

تو همون دین اسلامتون هم انواع طلاق رو داریم طلاق مستحب ، طلاق واجب و ....

تو ی شرایطی حتی اگه طلاق نگیرن زوجین مرتکب گناه هم شدن

استارتر عزیزم ممنون از زحمتی که کشیدی. روح پدر بزرگوارتون در آرامش و رحمت حق. مرگ برای همه هست. ان ...

دقیقا جالب به این برادر بزرگه کشته دیه گرفته برادر کوچیکه فرستاد جزای عمومی ببینه و الانم ازاده و غلام و داداش بزرگه ریلکس نفس میکشن زهرا با خفت کشته شد و به جسدش حرمت نزاشتن و قصه ما به سر رسید و کلاغه به خونه اش نرسید

[QUOTE=200679542]این کار افتخار نیست تو همون دین اسلامتون هم انواع طلاق رو داریم طلاق مستحب ، طلاق واجب و .... تو ...[/QUOTE خودمون ب زندادشم حق میدم طلاق بگیره اما نمیگیره دیگ ماهم هیچی نمیگیم 

نام فرزندم را علی گذاشتم تا زیر سایه حضرت علی بزرگ بشه و نگهدارش حضرت علی باش برای موفقیت و خدشبختی و پاکدامن بودن پسرم صلوات بفرستید تا فرزندی صالح و خلفی بشه برام آینده درخشانی داسته باشه و باعث افتخارم و سربلندیم بشه... خدایا خیر و دنیا و اخرت رو نصیب من و فرزندانم بکن. ..  خدایا فرزندانم رو خادم اهل بیت قرار بده و سفره نشین امام حسین قرار بده در خونه امام حسین بزرگ بشه جون بگیره جوان بشه و پیر بشه زندگیش با قرآن نماز خودت واهل بیت مانوس بشه ... خدایا من از تو  معجزه میخاهم  معجزه بزرگی در حد خدا بودنت معجزه ای ک  اشک شوقم از معجزه ات جاری بشه تو خودت بهتر میدانی اللهی امین... عاشقتم خدا نگهدارم باش... مرسی ک بهم ی پسر زیبا و شیرینی عطا کردی اگه میشه ی دختر زیبا و شیرینی هم نصیبم کن تا جنسمون جور بشه... خدایا هرچی دارم از وجود رحمت خودت هست هیچوقت مرا ب حال خودم وامگذار حتی ب اندازه پلک برهم زدن... خدایا منو خانوده ام رو پیش دوست دشمن شرمنده نکن... خدایا هیچکس رو شرمنده بچه و مهمون نکن خدا دلها مارو هدایت کن وبعداز هدایت گمراه نکن ک تو ارحمن ارحمین... خدایا منو از این خونه نجات بده لطفا برای صاحب خونه شدنم صلوات بفرستید زندگی باجاری و مادرشوهر خیلی سخته خیلی... لطفا برای بردارم و زندگیش دعا کنید تا بزودی صاحبخونه بشه تا زن بچش خوشبخت بشن 
به خدا چقدر کل منظور منو در متن کوتاه گفتی دقیقا ناراحتیم اینه چرا فقط خانم ها قربانی میشن تا حالا ت ...

آفرین دقیقا 

نمیگن مرده مرض داره هیزه

فقط میگن زنش کم گذاشته و اینکه کلا اون قدیما منظورم زمان پیامبر هست یعنی مسلمان های واقعی خیلی به زن ارزش و احترام میدادن

اما جامعه ما فقط مرد سالاری بلده متاسفانه 

به خدا چقدر کل منظور منو در متن کوتاه گفتی دقیقا ناراحتیم اینه چرا فقط خانم ها قربانی میشن تا حالا ت ...

حالا جالب اینجا تو اکثر روایات که صحبت از رابطه نامشروع خانم متاهل شده علت رو کم کاری شوهر بیان کرده ...

روایت صریح داریم که اگه زنتو از لحاظ جنسی ارضا نکردی و به واسطه کم کاریت حتی رفت سراغ غلام سیاه و با اون نیاز جنسیشو برطرف کرد باید اول بری یقه خودتو بگیری ...

واقعا تاسف آوره  دختری که عین دختر خود آدمه چرا باید بهش تجاوز بشه بعدم بگن خرابه  لابد ...

دقیقا منم دیدم به خدا زور کردن با پیرمرد ۷۰ ساله شوهر کرد به خدا.کسی که باز زور بهش تجاوز شد تو خونه پدریش.تو سن ۱۷ سالگی.به جرم چی آبرومون رفته من خودمو میزارم جاش با زور بهش تجاوز کردن حتی دنده اش شکسته بود بعد نه تنها حمایت و دلداری و مشاور و اینا نمیری بعد مجبورت میکنن به پیرمرد ۷۰ ساله ازدواج کنی یک قانونی تو ایران استادمون گفت شااااااااخ در اوردم گفت خااااااااانما مواظب باشید اگه از مردی باردار شدید طبق قانون ایران بر خلاف سایر کشور ها نمیتونید به زور آزمایش ژنتیک و ثابت کنید بچه کیه.مگر خود آقا با رضایت بره ژنتیک بده خوااااااهشا این تیکه رو بخونید و چشماتون باز کنید به خدا استاد دانشگاهمون که وکیل فوق العاده حاذقی بود گفت.حتی اینکه مواردی توصیخ داد جیگرمون آتیش گرفت اگه حوصله داشتید موردی که استادمون گفت بهتون میگم

مشکلشون چیه مگه ؟

هیچی برادرم خسیس هس خیلی اونم باید تحمل کنه هیچی خرجی نمیکته جز خریدم طلا ک اونم ی نوع سرمایه میدونه اوایل بداخلاق هم بود الان شکر خدا اخلاقش درس شده

نام فرزندم را علی گذاشتم تا زیر سایه حضرت علی بزرگ بشه و نگهدارش حضرت علی باش برای موفقیت و خدشبختی و پاکدامن بودن پسرم صلوات بفرستید تا فرزندی صالح و خلفی بشه برام آینده درخشانی داسته باشه و باعث افتخارم و سربلندیم بشه... خدایا خیر و دنیا و اخرت رو نصیب من و فرزندانم بکن. ..  خدایا فرزندانم رو خادم اهل بیت قرار بده و سفره نشین امام حسین قرار بده در خونه امام حسین بزرگ بشه جون بگیره جوان بشه و پیر بشه زندگیش با قرآن نماز خودت واهل بیت مانوس بشه ... خدایا من از تو  معجزه میخاهم  معجزه بزرگی در حد خدا بودنت معجزه ای ک  اشک شوقم از معجزه ات جاری بشه تو خودت بهتر میدانی اللهی امین... عاشقتم خدا نگهدارم باش... مرسی ک بهم ی پسر زیبا و شیرینی عطا کردی اگه میشه ی دختر زیبا و شیرینی هم نصیبم کن تا جنسمون جور بشه... خدایا هرچی دارم از وجود رحمت خودت هست هیچوقت مرا ب حال خودم وامگذار حتی ب اندازه پلک برهم زدن... خدایا منو خانوده ام رو پیش دوست دشمن شرمنده نکن... خدایا هیچکس رو شرمنده بچه و مهمون نکن خدا دلها مارو هدایت کن وبعداز هدایت گمراه نکن ک تو ارحمن ارحمین... خدایا منو از این خونه نجات بده لطفا برای صاحب خونه شدنم صلوات بفرستید زندگی باجاری و مادرشوهر خیلی سخته خیلی... لطفا برای بردارم و زندگیش دعا کنید تا بزودی صاحبخونه بشه تا زن بچش خوشبخت بشن 
هیچوقت هیچکسو قضاوت نکنید  خدا یجوری شمارو تو شرایط اون قرار میده که میفهمید مشکل از کی بوده! ...

دقیقا از همین قضاوت ترسیدم نظرمو نگفتم چون خدای جای حق نشسته یهو دیدی شوهر خودم معتاد شد به بچه خودش رحم نکرد شوهرم میگفت معتاد اینقدر بی غیرتع میگفت زن خودشو در اختیار دوستم گذاشت و عین خیالش نبود به خدا عین حقیقته فکر کن زنی جوان باشه و باید اینطوری تاوان بده شوهرم قسم خورد به جون بچمون گفت اجازه داد با زنش بخوابه که یکم پول و مواد براش اورد حتی دخترشم همزمان مجبور کرد با دوست شوهرم بخوابه به خداااا راست میگم دقیقا راست میگه قضاوت نکنید اگه خراب بود چرا برگشت به شهرش که برادرش بکشه اونو میرفت دنبال هر   زگی و کلی هم اتفاقا درآمد داشت با این کار 

قبول اما باید زن ب زندگی مشترک تعهد داشته باش خب جاری منم زندگی سختی داره اصلا از محبت شوهر هیچی ندی ...

شوهر معتاد دختر و زنش رو برای مواد میفروشه یعنی باید ببخشید خودشو بفروشه تا مواد شوهرشو تامین کنه  شاید خواسته بچه خودشو از اون کثافت خونه نجات بده

مغزم داره سوت میکشه چرا بعضیا تو ۱۴۰۰سال پیش و زمانی که پیامبر اسلام اومد موندن؟؟؟؟ برادر؟؟؟؟؟ غیرت؟؟؟؟؟ لنسانیت؟؟؟؟؟ شرف؟؟؟؟؟رحم؟؟؟ من نمیگم کار زهرا درست بوده یا نبوده .قضاوت فقط کار خداست و لاغیر.... ولی اون داداش های عوضیش وقتی این دخترطفلی بهشون پناه آورده بود که جدابشه چرا رگ غیرتشون باد نکرد  . هرچه داستانای اینجوری بیشتری میشنوم بیشتر ازکلمه ی من درآوردی غیرت متنفر میشم. چرا هیچ کس با غلام لجن کاری نداشته چرا تو ایران فقط زن ها هستن که قربانی این حوادثن. لابد همسر غللم به پاش مونده و زن های اطرافش تو ذهنش میکنن که برا شوهرت دلبریییییی کن . عوقم میگیره از این تفکرات ازاین همه عقب ماندگی. انشالله خدا داداشه رو زنده ذلیل کنه بی آبروی عالمش کنه جوری که داستانش مث زهرا همه جا بپیچه

بله قبول دارم زن ب محبت نیاز داره اما خیلی از زنها هستن از شوهرشو محبت نمیبینن اما موندن پای زندگیشو ...

قضیه اعتیاد به خدا فرق داره نمیدونم چه اتفاقی میوفته ولی میگن حتی مادر خودشون هم به مواد میفروشن چه برسه زن و دخترشون .من اینووو از نزدیک دیدم حتی شوهرم ادرس دقیق میداد نفرات این شکلی برای همین ترسیدم زهرا رو قضاوت کنم