2777
2789
عنوان

حوصله دارین ی داستان واقعی تعریف کنم که خیلی خطرناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 145350 بازدید | 959 پست

استارتر عزیزم ممنون از زحمتی که کشیدی.

روح پدر بزرگوارتون در آرامش و رحمت حق. مرگ برای همه هست. ان شالله صبر و توانش رو خدا بهت ببخشه.

اما در مورد داستان ... 

خیلی ناراحتم. خیلی زیاد.

هیچ اشتباهی اونقدر بزرگ نیست که تاوانش مرگ بخاطر آبرو باشه. مردی که خواهرش رو بخاطر اشتباهش میکشه و پول خونش رو میگیره و خرج زندگیش میکنه بی غیرت مطلقه. از شیطان شیطان تره! هیچ جای داستان اونقدر برام درد نداشت بجز قسمتی که داداشا پول دیه ی زهرا رو بین خودشون تقسیم کردن.

کاش

کاش

کاش

کاش زنده باشم و نمیرم و ببینم روزی رو که مردمم در آزادی و رفاه کامل با ذهن هایی آگاه  و متعهد و مهربون بدون عقده و کمبودی نسبت به دیگران زندگی میکنن.

خسته ایم از همه چیز   

منم استان مرکزی هستم

تاحالا اصلا همچین اتفاقی رو در اینجا نشنیدم

برام جالب بود و دردناک

نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله عزیزم میگیرن بیوه وبچه دار هم میگیرن.همه شهرهای خوزستان عرب داره

واقعا🥺🥺🥺

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
من اصلااااااااااا و ابدا حامی زهرا نیستم من از همون اول استارت زد که گفت قبل ازدواجش طرفشو عوض کرده ...

موافقم باهات

حالا زهرا که مقصر بوده ، خیلی از دخترا واقعا گناهی ندارن ، تازگیا تو فامیلامون ناپدری به دختر ۱۳ ساله تجاوز کرده ،دختری که هنوز به بلوغ نرسیده و اصلا نمیدونست فرق دختر و پسر چیه

حالا بهش میگن دختره خراب بوده ،ابرومونو برده، مادرش هم هوای شوهرو داره نه دختر خودش

دلم واسه دختره میسوزه قرار بدنش به بهزیستی😔

مرده هم حقشه اعدامش کنن ولی نمیکنن

این پیج اینستا رو دوس دارم ،با استوریاش حالم بهتر میشهfuunclip2021@
از نداری عزیزم 

چه نداری عزیزم اینهمه آدم ندارن باید برن کلاهبردار ی چ ا بیخودی دل میسوزی ب زهرا اول عشق هیفا رو گرفت بعدش کلاهبرداری کرد بعدش غلام از زن بچش گرفت انوقت میگی ساده مومن عجب از آن نترس ک های هوی دا ه از ان بترس ک سر بزیر دارد عزیرم 

نام فرزندم را علی گذاشتم تا زیر سایه حضرت علی بزرگ بشه و نگهدارش حضرت علی باش برای موفقیت و خدشبختی و پاکدامن بودن پسرم صلوات بفرستید تا فرزندی صالح و خلفی بشه برام آینده درخشانی داسته باشه و باعث افتخارم و سربلندیم بشه... خدایا خیر و دنیا و اخرت رو نصیب من و فرزندانم بکن. ..  خدایا فرزندانم رو خادم اهل بیت قرار بده و سفره نشین امام حسین قرار بده در خونه امام حسین بزرگ بشه جون بگیره جوان بشه و پیر بشه زندگیش با قرآن نماز خودت واهل بیت مانوس بشه ... خدایا من از تو  معجزه میخاهم  معجزه بزرگی در حد خدا بودنت معجزه ای ک  اشک شوقم از معجزه ات جاری بشه تو خودت بهتر میدانی اللهی امین... عاشقتم خدا نگهدارم باش... مرسی ک بهم ی پسر زیبا و شیرینی عطا کردی اگه میشه ی دختر زیبا و شیرینی هم نصیبم کن تا جنسمون جور بشه... خدایا هرچی دارم از وجود رحمت خودت هست هیچوقت مرا ب حال خودم وامگذار حتی ب اندازه پلک برهم زدن... خدایا منو خانوده ام رو پیش دوست دشمن شرمنده نکن... خدایا هیچکس رو شرمنده بچه و مهمون نکن خدا دلها مارو هدایت کن وبعداز هدایت گمراه نکن ک تو ارحمن ارحمین... خدایا منو از این خونه نجات بده لطفا برای صاحب خونه شدنم صلوات بفرستید زندگی باجاری و مادرشوهر خیلی سخته خیلی... لطفا برای بردارم و زندگیش دعا کنید تا بزودی صاحبخونه بشه تا زن بچش خوشبخت بشن 
موافقم باهات حالا زهرا که مقصر بوده ، خیلی از دخترا واقعا گناهی ندارن ، تازگیا تو فامیلامون ناپدری ...

واقعا تاسف آوره 

دختری که عین دختر خود آدمه چرا باید بهش تجاوز بشه بعدم بگن خرابه 

لابد اون مرده پاک بوده 

🌹💚❤️منمشتعلعشقعلیمچهکنم❤️💚🌹                    درخواست دوستی نمیپذیرم لطفا درخواست ندین
چه نداری عزیزم اینهمه آدم ندارن باید برن کلاهبردار ی چ ا بیخودی دل میسوزی ب زهرا اول عشق هیفا رو گرف ...

عزیزم از کجا معلوم شاید غلام از راه به درش کرده

🌹💚❤️منمشتعلعشقعلیمچهکنم❤️💚🌹                    درخواست دوستی نمیپذیرم لطفا درخواست ندین
چه نداری عزیزم اینهمه آدم ندارن باید برن کلاهبردار ی چ ا بیخودی دل میسوزی ب زهرا اول عشق هیفا رو گرف ...

هیچوقت هیچکسو قضاوت نکنید

خدا یجوری شمارو تو شرایط اون قرار میده که میفهمید مشکل از کی بوده!

تقصیر بعضی از مردای بی محبته که خدا لعنتشون کنه!باعث میشه زن به همه چی فکر کنه

منم اصلا طرفدار زهرا نبودم!ولی تو شرایطشم نبودم

یه زن هیچییی بجز محبت از شوهرش نمیخواد

نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)
اخه عزیزم بابام واقعا خوب و.مهربون بود و.همیشه میگفتم اگه کسی مثل بابام پیداکنم اینجوری خوب و مهربان ...

یک دوستی داشتم عرب بود دوران دانشگاهم هنوز با هم در ارتباطیم این شوهر کرد اتفاقا با یک عرب زبان شوهرش بهش زور میگفت پدرش گفت بیا خونه خودم .شوهرش در قفل کرده بود روش.بعد پدر زنگ میزنه با داماد میگه دخترمو تا یک دقیقه دیگه آزاد میکنی وگرنه با من طرفی بلافاصله شوهرش در باز کرده بود اینم گریه من از طلاق میترسم پدرش همش براش کادو میخریده و میگفته نبینم گریه کنی .خودم همه کار برات میکنم هر روز براش کادو میگرفت و وکیل گرفت و خودش کارهای دخترشو میکرد چنان پشت دخترشون گرفتن الان شوهرش به غلط کردن افتاد و چند ساله برگشته سر زندگیش صاحب بچه شد و داره خرم زندگی میکنه اصلااااا این چیزا رو من هیچ جا ندیدم

هیچوقت هیچکسو قضاوت نکنید  خدا یجوری شمارو تو شرایط اون قرار میده که میفهمید مشکل از کی بوده! ...

بله درسته نباید قضاوت کنم اما از اینک بچه هاش ول کرد ناراحت شدم هدف استار هم همین بود ک بگه آه هیفا دامن زهرا رو گرفت چون از اول تعریف کرد ک زهرا عاشق وحید شد هدفش این بود ک بگه ی جورایی زهرا وحید از هیفا جدا کرده و گرنه میتونست داستان زندگی زهرا رو از روزی ک با وحید ازدواج کرد بگه ب هرحال خدا زهرا رو رحمت کنه 

نام فرزندم را علی گذاشتم تا زیر سایه حضرت علی بزرگ بشه و نگهدارش حضرت علی باش برای موفقیت و خدشبختی و پاکدامن بودن پسرم صلوات بفرستید تا فرزندی صالح و خلفی بشه برام آینده درخشانی داسته باشه و باعث افتخارم و سربلندیم بشه... خدایا خیر و دنیا و اخرت رو نصیب من و فرزندانم بکن. ..  خدایا فرزندانم رو خادم اهل بیت قرار بده و سفره نشین امام حسین قرار بده در خونه امام حسین بزرگ بشه جون بگیره جوان بشه و پیر بشه زندگیش با قرآن نماز خودت واهل بیت مانوس بشه ... خدایا من از تو  معجزه میخاهم  معجزه بزرگی در حد خدا بودنت معجزه ای ک  اشک شوقم از معجزه ات جاری بشه تو خودت بهتر میدانی اللهی امین... عاشقتم خدا نگهدارم باش... مرسی ک بهم ی پسر زیبا و شیرینی عطا کردی اگه میشه ی دختر زیبا و شیرینی هم نصیبم کن تا جنسمون جور بشه... خدایا هرچی دارم از وجود رحمت خودت هست هیچوقت مرا ب حال خودم وامگذار حتی ب اندازه پلک برهم زدن... خدایا منو خانوده ام رو پیش دوست دشمن شرمنده نکن... خدایا هیچکس رو شرمنده بچه و مهمون نکن خدا دلها مارو هدایت کن وبعداز هدایت گمراه نکن ک تو ارحمن ارحمین... خدایا منو از این خونه نجات بده لطفا برای صاحب خونه شدنم صلوات بفرستید زندگی باجاری و مادرشوهر خیلی سخته خیلی... لطفا برای بردارم و زندگیش دعا کنید تا بزودی صاحبخونه بشه تا زن بچش خوشبخت بشن 

دوست عزیزی که امروز توی این تاپیک یادم دادی چجوری یک تاپیک پربازدیدترین یا داغ ترین تاپیک میشه رفتم نگاه کردم دیدم این تاپیک من هم پربازدید هست و هم داغترین تاپیک بود 

و جالب اونجاست بهت گفتم اگه پربازدید یا داغ بشه چی گیر استارتر میاد گفتی هیچی بخدا...اما بنظرم اگه موضوع مفیدی بشه خدا بهش جایزه میده حتما البته شاید

ولی باور کنین من اصلا هدفم این نبود هدف من فقط اطلاع رسانی و تجربه گرفتن بود 

نمیدونم ادما مقصرن یا قسمت و تقدیر و سرنوشت اینجوری براشون نوشته بود

عزیزم از کجا معلوم شاید غلام از راه به درش کرده

قبول اما باید زن ب زندگی مشترک تعهد داشته باش خب جاری منم زندگی سختی داره اصلا از محبت شوهر هیچی ندیده جز تهیه خوراک و پوشاک باید بره ب شوهر نزدم چشم داشته باش تابته جاریم خیلی خوشگل هم هس اگه غلام میگفت باید زهرا ( خدا رحمتش کنه) میزد تو دهنش تا بچه هاش بی مادر نشن عزیرم یکیش زندادش من بقران خودم روزی یکبار ب حالش گریه میکنم اما ب زندگیش و نادر بودنش تهعد داره ب هر حال خدا زهرا رو رحمت کنه 

هیچوقت هیچکسو قضاوت نکنید  خدا یجوری شمارو تو شرایط اون قرار میده که میفهمید مشکل از کی بوده! ...

بله قبول دارم زن ب محبت نیاز داره اما خیلی از زنها هستن از شوهرشو محبت نمیبینن اما موندن پای زندگیشون با کار کردن