2777
2789
عنوان

حوصله دارین ی داستان واقعی تعریف کنم که خیلی خطرناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 145350 بازدید | 959 پست
درخدمتم عزیزم من دلم پره از این بی عدالتی ها  و الان که همش تنها هستم بیشتر بفکرشون میرم  ...

عزیزم نمیشه که خودتو از زندگی محروم کنی برو باشگاه کتاب بخون خلاصه یجوری خودتو سرگرم کن دیگه این سنت زندگیه هممون میمیریم

شاغل بودی یعنی؟

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹
عزیزم نمیخام قضاوت کنم ولی زهرا خلا عاطفی نداشت ....مشکلش این بود هرز بود اول که عاشق نامزد رفیقش می ...

افرین 

منم همشم همینو میگم

ولی نمیدونم چرا اصرار دارن که حق داشته و غلام و وحید و برادرش مقصرن

حالا من نمیگ اونا بی گناهنا

این پیج اینستا رو دوس دارم ،با استوریاش حالم بهتر میشهfuunclip2021@

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جنازه زهرا پیدا شد بعد از چند روز  بیچاره زهرا فدایی شد ب اسم عشق  هم عشق اول وحید  ...

چوب ندونم کاریش و ....والا نمیدونم اخه چی اسمشو بزارم یه زن شوهر دار با یه مرد زن دار فرار کنه اسمش سادگی نیست هرزگیه ...از اولم که شوهر هیفا را دزدید زهرا چوب کارای خودشو میخوره .....

خیلی بد نوشتی آدم اصلا دوس نداره بخورنه دوخط تو یه پست  کلا قاطی کردم

خدایا میدونم من بنده خوبی برات نیستم ولی از اینکه خدای خوب و مهربونی مثل تو دارم واقعا خوشحالم مرسی که محمد کوچولو رو سالم به آغوشم رساندی امیدوارم بغل همه چشم انتظار هاراهم با لطف و مهر خودت پر کنی 
عزیزم نمیشه که خودتو از زندگی محروم کنی برو باشگاه کتاب بخون خلاصه یجوری خودتو سرگرم کن دیگه این سنت ...

خوب عزیزم چکار کنم چون بابام رفت از تمام دنیا بیزار شدم 

بیشتر از بی عدالتی ناراحتم که الکی و.خشک و خالی بابام از دستم رفت 

اخه چرا باید بره مگه بابای مهربونم کجای زمین ب این بزرگی رو گرفته بود 

و.بابام توی این کارم خیلی منو تشویق میکرد و خیلی بهم کمک میکرد و.منو همراهی همیشگی بود الان نمیتونم کار کنم چون یاد و خاطره هاش دیوونم میکنه.من از خوشحالی و شادی داشتن بابایی مهربون کار میکردم ولی الان ب چه امیدی کار کنم و زندگی رو بگذرونم فقط بابای عزیزم زیر خاکه  

اونجوری که شنیدم زهرا و غلام خواستن از مرز خارج بشن و انگار توی بکی از شهرهای مرزی رفتن از باجه پول ...

استغفراله ...هر دو متاهل میخاستن با هم فرار کنن که چه کنن عزیزم اینا سادگی نیست زهرا دختر 14ساله نبود که از خونه فرار کنه تازه بعدش زهرا هم نمیکشتن اینا قرار بود باهم زندگی کنن و رابطه داشته باشن در حالی که هر دو متاهلن ....کسی که اینکارا را میکنه باید بدونه دیگه عاقبت گل و بلبلی در انتظارش نیست ....

اره شامل غلام هم میشه ولی کشور ما جایگاه زن خیانتکار خیلی بدتره در ضمن زهرا که دعا نویسی میکرد و خر ...

من اصلااااااااااا و ابدا حامی زهرا نیستم من از همون اول استارت زد که گفت قبل ازدواجش طرفشو عوض کرده خوشم نیومد از زهرا این واقعیت با اینکه میدونم استارتر چون همکلاسش بوده خوشش اومده.من مشکلم با قتل های ناموسی و اسید پاشی که تعدادش کم نیست مشکل دارم .از همین فکر های غلط که باعث دزدیده شدن دختران میشه نمیگم هیچ جایی دزدی دختر نمیشا تجاوز نمیشه باید مجازات درست درمونی براش بزارن نه اینکه طرف داس سر دخترشو میزنه ا‌ونجا هم دختر ۱۴ ساله مقصره.چرا یک پسر ۱۴ ساله هزار غلط میکنه یکیش کشته نمیشه.الان میبینی غلام راست راست میچرخه حتی پول دیه طایفه جمع کردن دادن من اصلاااااا حامی زهرا نیستم از ته قلبم هم ازش خوشم نیومد از همون صفحه دو تاپیک .نگفتم چون این احساس قلبی من بود ولی غلام هم یک طرف ماجرا بوده که نه به خفت افتاده نه کشته شده

[QUOTE=200618822]خوب مشکلات دیگه هم هست مثلا کسی میاد خواستگاری و اگه ردش کنی تا قیام قیامت اقوامش و ...

عربا دختری که طلاق گرفته باشه رو میگیرن.بهبهان عرب داره؟

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

تسلیت میگم غم از دست دادن عزیزان خیلی سخته

انشالله که غم آخرتون باشه

چه زندگی های سخت و محدودی واقعا 

این چیزا رو که گفتید یادم اومد از داستان های زمان پیامبران که طائفه ای بودن 

هم مزایا داره هم معایب من مثل شهرهای شما آدم های زیادی دیدم که چشم بد به ناموس مردم ندارن یعنی در واقع خیلی باغیرت هستن مثل مردم سیستان و.... و واقعا تحسین برانگیزه اونم تو جامعه مسلمان و با توجه به شرایط کنونی جامعه خیلی عالیه

اما بازم هرجایی هر آدمی وجود داره 

این قسمت نبود

به نظرم این رفتار برادر و این عشق های کاذب دست خود انسان هست  خدا یک چیزی سر راه قرار میده اما انسان از قوه اراده و اختیار دارا هست که خودش باعث میشه زندگی چطور رقم بخوره البته تا قسمتی فقط مثل داستان شما

انشالله که روح همکلاسی شما هم شاد باشه

طفلی بچه ها که قربانی این ماجراها میشن

منم از این نوع داستان ها زیاد شنیدم و دیدم 

اما این چه آبرویی بود که خواهر به دست برادر کشته

خدا که خداست به راحتی بنده ها رو میبخشه اما انسان ها با دل سنگشون هیچ وقت کوتاه نمیان حتی برای هم خونت

امیدوارم این عقاید و افکار به زودی قدیمی بشه چون واقعا به نفع هیچ زنی نیست

متشکرم که تجربه رو در اختیار بقیه قرار دادید

موفق باشید❤🌷

من اصلااااااااااا و ابدا حامی زهرا نیستم من از همون اول استارت زد که گفت قبل ازدواجش طرفشو عوض کرده ...

بله متاسفانه تو جامعه اسلامی در این ماجراها نمیدونم چرا فقط خانما قربانی میشن

حتی تجاوز مثلا

عزیزم داستان زندگیه زهرا را خوندم وبه نظرم که یه دختر به تعبیر خداوند ریحانه است و کسی هم جز حاکم شرع حق چنین کاذی را نداره  که برادراش به اسم غیرت کشتنش پس قانون این وسط چکاره هست اون برادر باغیرتش کجا بود وقتی داشت تو سختی زندگی میکرد این اسمش غیرت روی خواهر نیست از جهل هم بدتره 

بعدم چرا همون برادرای غیرتیش موقع ازدواجش نگفتن سنش کمه مگه ازدواج فقط به للوغ جسمانیه یعنی بلوغ فکری نباید ضمیمه اش بشهبعدم برادراشچرا هیچ کاری با غلام نکردن 

که حالا باید راست راست بگرده اگه قرار بود کسی زهرا را مجازات کنه همسرش بود که اونم حق نداشت بکشتش

واقعا جهالت بیداد میکنه😪😔

🌹💚❤️منمشتعلعشقعلیمچهکنم❤️💚🌹                    درخواست دوستی نمیپذیرم لطفا درخواست ندین
خدا رحمت کنه زهرارو استارتر میتونستی اسم هیفا و فیحارو نیاری اصن!اینجوری راحت تر بود موفق باشی

دقیقا

نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)