2777
2789
عنوان

حوصله دارین ی داستان واقعی تعریف کنم که خیلی خطرناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 145350 بازدید | 959 پست
اه چتونه هی انتقاد غیرسازنده میکنید اسما چیه و فلان یعنی واقعا اسم هیفارو نشنیده بودید تاحالا؟ حیف ...

فیحا رو منظورم نشنیدم ولی خب میشه باش کنار اومد

مث همون اسمای اجق وجق الانه 😛

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹
ب این جمله اعتقاد ندارم عزیزم اخه خیلیا بدتر از اینا هم انجام دادن اما چوب خدا هیچ کاریشون نکرد

اونا هم به وقتش

تو کشور ما بیشتر قانونا علیه زن هاس،اونم برای اینکه قانونگذارها اقایونن و به نفع خودشون قانون میزارن

حالا قبول کن زهرا مقصر بوده، نبوده؟؟؟ من نمیگم حتما مجازاتش مرگ بوده 

خدا بیامرزتش

این پیج اینستا رو دوس دارم ،با استوریاش حالم بهتر میشهfuunclip2021@

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب این جمله اعتقاد ندارم عزیزم اخه خیلیا بدتر از اینا هم انجام دادن اما چوب خدا هیچ کاریشون نکرد

لاااااایک بزرگگگگگ منم دیدم  که فقط به زور میگم قطعا عدالت و حکمتی در کاره و اون دنیایی موجوده

خب تموم این ها غلامم شامل میشه که.خب وقتی شوهرش معتاد بود خواست برگرده چرا خانواده حمایت نکردن که مج ...

اره شامل غلام هم میشه ولی کشور ما جایگاه زن خیانتکار خیلی بدتره

در ضمن زهرا که دعا نویسی میکرد و خرج خانوادشو میداد بیکار نبوده

یه چیز دیگه باشه شما راست میگین، زهرا پاک و معصوم و ساده بوده و هیچ گناهی نداشته که دوبار عاشق متاهلا میشه و بچه هاشو به پدر معتادشون میسپره و میره عشق بازی خودش

این پیج اینستا رو دوس دارم ،با استوریاش حالم بهتر میشهfuunclip2021@
نمیخوام به خدا ااااز  راه به درت کنم چون ندیدی.تو هم حقته به اندازه آقایون بزنی بیرون و دنیای ب ...

اخه عزیزم بابام واقعا خوب و.مهربون بود و.همیشه میگفتم اگه کسی مثل بابام پیداکنم اینجوری خوب و مهربان و ذاتش درست باشه میگیرم ولی نبود اصلا از بین هزاران خواستگار فقط ظاهری خوب بودن ولی من ذات باطنی خواستگار برام مهم بود نه ظاهر

و عزیزم من از ۱۲سالگی تا الان بهم فشار میارن که ازدواج کن اما تهش میگن هر طور میلته اگه دلت نمیخواد پس دیگه دخالت و مجبورت نمیکنیم ولی ای کاش مجبورم میکردن و نمیزاشتن اینقدر وابسته بشم که الان افسردگی شدیدی در حد مرگ گرفتم با رفتن بابای مهربونم و من موندم یک دنیا تنهایی  درسته مامان دارم داداش دارم زن داداش دارم اما چون تک دخترم با بابای عزیزم خیلی رفیق بودم همسفرش بودم حیف حیف حیف که بابام رفت و من که دختر خیلی شاد و پرانرژی بودم الان گوشه گیر و افسرده شده و کارم شب و روز فقط گریه.نمیخورم و نمیخوابم اونقدر سرمو ب دیوار و زمین و قبرش زدم که سردردهایی در حد جون دادن گرفتم و اونقدر ب صورتم چنگ میزنم که خونش سرازیر میکنم دیگه از تمام اجتماع خودم مخفی کردم همه میخوان حال و هوامو عوض کنن اما کسی نتونسته گفتم من دلتنگم هروقت بابای مهربونم زنده کردین اونوقت همون دختر اول میشم پرنشاط و شاد

چه خوشبختی  شوهره که معتاد  خود زهرا که طلسم کار وجادوگر این حرفای جهان سومی چیه  ...

چرا همه اسم شادگانو میارن من اونجایی نیستم ولی فامیلامون اونجان چندبار رفتم اتفاقا خیلی پیشرفت کردن درسته غیرت زیاد دارن ولی دیگه فرهنگ‌طایفه ای ندارن مگر تو موارد ضروری تاجایی هم ک میدونم اینجور مسائلو بین خودشون حل میکنن

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹
بین خودشون حل میکنن یعنی چی ؟

یعنی یا دیه میگیرن یا زنو تو خونه حبس میکنن یا حتی اگ‌ بکشن صداشو درنمیارن بعدها متوجه میشی

یکی از همین فامیلامون تو شادگان تعریف میکرد ک همسایشون ی دختری داشتن ک تو خونه بوده دوست برادرش اومده خونه بش نجاوز کرده و نعوذ بالله باردار شده البته با میل خوده دختره بوده یا ن نمیدونم

پسره خواسته دختره رو بکشه مادره نزاشته خلاصه این بچشو دنیا میاره و تا سالیان سال تو خونه پدریش میمونه بعد چندسال هم ازدواج کرد و هیچی هم نشد

پسرشم موند خونه بابابزرگش بزرگش کردن

ولی اون پسره ک تجاوز کردو نمیدونم چکار کردن 

اه چتونه هی انتقاد غیرسازنده میکنید اسما چیه و فلان یعنی واقعا اسم هیفارو نشنیده بودید تاحالا؟ حیف ...

درخدمتم عزیزم من دلم پره از این بی عدالتی ها 

و الان که همش تنها هستم بیشتر بفکرشون میرم 

وگرنه قبل از فوت بابای مهربونم من کار میکردم و خیلی دختر پرانرژی خستگی ناپذیر بودم و شب و روز داشتم فقط برای مردم امیدواری و.هدف و امید ب زندگی تقدیم میکردم و نمیزاشتم کسی بخاطر مشکلی یا از دست دادن عزیزی افسرده بشه و منو ب اسم سلطان خنده و انرژی مثبت میشناختن یعنی هرکی منو ببینه یا با من چت کنه یا تلفنی حرف بزنه تمام غم هاش فراموش میکردن اینو خودشون میگن اما الان من شدم مهره سوخته این دنیا 

همه هم میگن تو که دختر قوی بودی و همه مارو توی مشکلات امیدوار میکردی ولی حالا زود خودتو باختی و افسرده شدی 

هی بهم میگن پاشو خودتو جمع کن و دوباره کارتو ادامه بده 

یعنی یا دیه میگیرن یا زنو تو خونه حبس میکنن یا حتی اگ‌ بکشن صداشو درنمیارن بعدها متوجه میشی یکی از ...

برادره خواست خواهرشو بکشه

دیگه استغفرالله نعوذ بالله نمیدونم چجوری جرقه عشق بین غلام و زهرا زده میشه  مردم میگن چون زهرا ...

عزیزم نمیخام قضاوت کنم ولی زهرا خلا عاطفی نداشت ....مشکلش این بود هرز بود اول که عاشق نامزد رفیقش میشه ....بعدشم عاشق مرد زندار .....در هر دو صورت با مرد زن دار ریخته رو هم یعنی خیانت ...پس عواقبی داره اینکاراش