2777
2789
عنوان

بچم گریه نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1395 بازدید | 49 پست
انقد از خدا بچه ساکت نخواید  بچه ساکت ینی مریض با شما نیستم اسی

اینکه شما میگی برانوزادا صدق نمی کنه. برا بچه هاس.

نوزاد ساکت یعنی روان سالم.عزیز

شیشه عطر خدا...     لب دیوار شکست         همه جا پرشده از بوی خدا....    دیدنش اسان است                سخت آنست نبینی اورا.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم من پسرم از اول همینجوری آروم و ساکت بود چه موقع درد چه موقع گشنگی چه موقع خستگی کلا کم‌ گری ...

الحمدلله عزیزدلم ان شاء الله همه ی بچها همینطور باشند الهی آمین

نه عزیزم من پسرم از اول همینجوری آروم و ساکت بود چه موقع درد چه موقع گشنگی چه موقع خستگی کلا کم‌ گری ...

خدا رو شکر عزیزم دخترم الان ی سالشه خدا رو شکر خیلی آروم و صبوره انشالله که همیشه همینجوری باشه منم خیلی تو بارداری خرما میخوردم

اینکه شما میگی برانوزادا صدق نمی کنه. برا بچه هاس. نوزاد ساکت یعنی روان سالم.عزیز

چرا عزیزم من زنداییم بچش یه خورده مشکل داره دور از جون شما میگفت این تو نوزادی یک بار هم گریه نکرد 

خدایا فقط خودم و خودت میدونیم که چه کارایی برام کردی... پس شکرت واقعا شکرت🌻💜
خدا رو شکر عزیزم دخترم الان ی سالشه خدا رو شکر خیلی آروم و صبوره انشالله که همیشه همینجوری باشه منم ...

ممنون عزیزم‌.دختر شما هم انشالله تا آخر آروم و ساکت و صبور بمونه برات.

خرما کلا بچه رو صبور میکنه

من یه حس عاشقانه در تو..                                                                تو یه عشق جاودانه در من...
چرا عزیزم من زنداییم بچش یه خورده مشکل داره دور از جون شما میگفت این تو نوزادی یک بار هم گریه نکرد&n ...

ربطی ب گریش نداشته یا فقط ی مورد خاص بوده.

دور و بر ما پرن از نوزادای ساکت ک بعد از نوزادی شیطون شدن حسابی.

تمامی روانشناسان هم براین عقیده اند ک نوزاد ساکت یعنی فیزیک و روان سالم اون نوزاد.

مادران عصبی بچه های ونگو دارن.

من خودم از مادرانی ام ک بچم جیک نزده تو نوزادیش الحمدالله. سالم و شیطونم هست.خواهرزاده هامم همینطور.اونا دیگه الان۱۸ساله شدن.ماشااله هم باهوشن هم سالم.

شیشه عطر خدا...     لب دیوار شکست         همه جا پرشده از بوی خدا....    دیدنش اسان است                سخت آنست نبینی اورا.....
چرا عزیزم من زنداییم بچش یه خورده مشکل داره دور از جون شما میگفت این تو نوزادی یک بار هم گریه نکرد&n ...

یعنی اصلا هیچی گریه نکرد؟بچه من گریه میکنه ولی خیلی کم و کوتاه