2777
2789
عنوان

بچم گریه نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1390 بازدید | 49 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقا شما چیکلر کردید برا خدا؟؟؟جدی روحیه خودتون وشوهرتون چطوره؟بارداریتون اروم بود؟حرص واینا نخوردی

من ک بنده ی گناهکار و ناسپاس خداوندم ولی خودش صلاح دونسته و لطف کرده بچم آرومه. اینکه پدرو مادر آروم باشن خیلی تاثیر داره و درازمدت اثرش نشون میده.حتی ممکنه بچه ای آروم گیرشون بیاد ولی مثلا یکم بزرگتر ک بشه پرخاشگر یا ترسو بشه

وووووووای  

بیا بچه هامونو طاق بزنیم...  

مال من از بس گریه می کنه روانی م کرده قلبونش بشم...

اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....  
خب چیکار کردی سر دومی؟

هیچی اتفاقا زندگیم پر از استرس بوده و هست. افتضاحم افسردگی بعد از زایمان گرفتم.اتفاقا میترسم از بس بارداری پر استرسی داشتم نکنه بچم خدای نکرده مشکلی داره ک آرومه

من تا جایی که دیدم بچه های اینجوری تا سه سالگی خیلی شیطون میشن

نه عزیزم من پسرم از اول همینجوری آروم و ساکت بود چه موقع درد چه موقع گشنگی چه موقع خستگی کلا کم‌ گریه میکرد و‌گریه هاش هم‌فقط تصویری بود😂

الان ۳ سالشه خیییلی آورم و عاقله و خییلی کم‌گریه میکنه همه چی رو با دلیل قبول میکنه در صورتی که همه به من میگفتن بزرگتر که بشه شر و شیطون میشه ولی خداروشکر تا الان آرومه

من تو دوران بارداریم خرما زیاد میخوردم

من یه حس عاشقانه در تو..                                                                تو یه عشق جاودانه در من...
بچه منم شکر خدا همینه واکسن هم زد یک ثانیه گریه کرد  برای ختنه کلا نیم ساعت....الهی فداش بشم ب ...

چ جالب.من تا دوسال نه شب داشتم نه روز.ن میدونستم کجام بسکه عر زد.همش چسب بود تو گردنم.