2777
2789
عنوان

خانوم های خیلی باسیاست بیان یه راهنمایی بهم بدن لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 43 پست
خب فکر میکنن تقصیر منه میگن زن فلانی باهاش هیچ جا نمیاد،،، حق با شوهرش و فلان نمیدونن که شوهرم اینجو ...

به بقیه هیچ ربطی نداره عزیزم

اصلا گیریم که شما اجازه نمی‌دی، شما همسرشی و باید با همسرت به توافق برسیم نه حرف مردم

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

به قیمت اینکه تمام تقصیرها بیفته گردنت؟؟ بگن تقصیر زنش هست هیچ جا نمیاد

خب عزیزم وقتی حرف مردم برات مهم باشه دیگه باید غید زندگی کردن رو بزنی تا مردم رو راضی نگه داری 

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صدرصد که مهمهچون این وسط من دارم خراب میشم یه سری شنیدم میگن زن فلانی از هیچکس خوشش نمیاد،،، رفت و آ ...

چرا،برام مهم بود کاملا بهتون حق میدم

اتفاقا تو فامیل داریم

میشه زن پسرعموی مادرم که الان نوه هم دارن

همه میدونن چون شوهرش برای فامیلای اون نمیره،اینم برای طرف ما نمیاد

حتی برای فوت پدربزرگم مادرم ازش دفاع کرد که چرا نیومده

همه بهش حق میدیم

توهم صادقانه بگو،بگو والا نمیدونم چه گناهی کردم شوهرم مراسمات مارو نمیاد،منم مراسمات فامیل اونو نمیام

شماها به دل نگیرید

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

خب عزیزم وقتی حرف مردم برات مهم باشه دیگه باید غید زندگی کردن رو بزنی تا مردم رو راضی نگه داری

نه اصلا ادمی نیستم که حرف مردم برام مهم باشه،،،،،، 

میدونی این قضیه اصلا ربطی به این حرف نداره!! 

حرف مردم یه چیز جداست!! یه معنی دیگه داره،،،،، 

این مسعله یه چیز  دیگه اس!! 

اینکه مثلا شوهرم خودش رو بی گناه جلوه بده جلو فامیلاش،،،،و یه جوری وانمود کنه که زن من نمیاد،،،، 

و مثلا مردم و فامیلش پشت سرت حرف بزنن،، بگن اهل رفت و آمد نیست و پس چرا ازذواج کرده و از هیچکس خوشش نمیاد 

اگه مثلا تقصیر من بود میگفتم حرفاشون به جهنم!! اهمیت نمیدم دلم نمیخواد برم و نمیذن 

این وسط ناراحتم از اینکه دارم بی گناه قضاوت میشم 

چرا باید فکر کنن مثلا من از کسی خوشم نمیاد 

یا اهل رفت و آمد نیستم 

یا مثلا شوهرم به پای من سوخته

نه اصلا ادمی نیستم که حرف مردم برام مهم باشه،،،،،، میدونی این قضیه اصلا ربطی به این حرف نداره!! حرف ...

خب اینجا همسرتون مقصره، باهاش حرف بزنید یا جفتتون توی تمام مراسمات همدیگه شرکت کنید یا اگر اینکارو نمیکنید یه حرف واحد داشته باشید نه که همسرتون شمارو مقصر جلوه بده.

حتما باهاش صحبت کن

خب اینجا همسرتون مقصره، باهاش حرف بزنید یا جفتتون توی تمام مراسمات همدیگه شرکت کنید یا اگر اینکارو ن ...

شوهر من اگه عقل داشت و زبون آدمیزاد حالیش میشد و اهل حرف بود چرا این وضعیتمون بود! 

چرا باید راستش بگی هر بار بهونه بیار تا کم کم رفت و آمدها قطع بشهشوهرت درونگراست دوست نداره تو جمع ب ...

بابا مراسم های خودشون با کله میره 

فقط مراسم های ما نمیاد 

شوهر من اگه عقل داشت و زبون آدمیزاد حالیش میشد و اهل حرف بود چرا این وضعیتمون بود!

من تقصیر مینداختم گردن شوهرم

میگفتم شوهرم دوست نداره من بیام

همین یک‌ جمله

بعد اونوقت میرفتن با اون روبرو کنن و بگن‌چرا نمیزاری زنت بیاد جوابشون خودش میداد

همه باید بدونن شوهرت نمیزاره نه اینکه مشکل از شماست

همین الانشم کلی حرف پشت سر شماست به ناحق

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
من تقصیر مینداختم گردن شوهرممیگفتم شوهرم دوست نداره من بیامهمین یک‌ جملهبعد اونوقت میرفتن با اون روب ...

دقیقا حرف من همینه!! 

ده سال تمام از خانواده خودم و فامیل شوهر قایم کردم،،،، 

الان واقعا نمیتونم دیگه 

پس بهش میگم،،،، 

چه جور بگم غرورم نشکنه؟؟ 

فقط بگم بگم فلانی دوست نداره بیام؟؟؟ 

چند ساله ازدواج کردین؟پس اینجوریه کم کم عادتش بدهمثلا یه بار کوتاه بیار بار بعدی مجبورش کن که بیاد

ده ساله مجبور کردم و ریختم تو خودم با استرس و اضطراب همه جا رفتم!! 

الان دیگه میگرن گرفتم در توانم نیست،، بخوام کسی رو با دعوا و منت ببرم جایی 

یکی دوساله که نه مجبورش میکنم بیاد،،، 

نه خودم میرم!!! 

میگم نیا به جهنم،، منم نمیام!!