2777
2789
عنوان

خانوما بیاید منو نجات بدید بدبخت شدم‌بگیدچیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1582 بازدید | 90 پست

اخي بميرم اصن ادم قلبش درد ميگيرع چرا بعضيا اينقد لجنن روانين اخع اگ دومادشون با خاهرشون اينكاروميكرد چيكاميكردن غيرتي ميشدن ب خاهر من دس زدع ميكشمشو ...ولي خودشون ي جوري دخترمردمو ميزنن انگار ك چيع بابا رواني هسين زن نگيرينننننننننن دخترمردمو بدبخت نكنيننننننننننن

یک طرف سرم درد میکنه همون جا ک کوبیده  تنهام میترسم چیزی‌م بشه

زنگ بزن ۱۲۳اورژانس اجتماعی هم مشاوره روانشناسی بهت میدم هم حقوقی.در ضمن برو پزشک قانونی صورت جلسه کن داشته باشی برای مبادا.یبار شکایت کنی دیگه حرآت نمیکنه.شوهرت پس چکار می‌کنه !!!؟؟؟؟؟

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرکار میکتم جداشم میگ بیچارت میکتم میخوای بری بکی بدی هرومزادس بیچارم‌کرده بچمو زد کشت تو حسرت مادر ...

میدونه هیچکاری نمی کنی و مظلومی اینقدر بهت ظلم می کنه 

هر بار که کتکت زد باید بری پزشکی قانونی که دستت به یه جایی بند باشه 

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹                                 
ز بزن خانوادت بابا معطل نکن ننه باباشم بگو ببان پاتو کن تو ی کفش فقط طلاق از هرمردی میشه گذشت جز مرد ...

بابام‌ تازه سکته کرده اونجا بودم‌اومد دنبالم الان‌ ب اونا هیچی نمتوتم بگم ی بارم دعوامو بردم‌هونه مادرش مادرش حالش بد شد فشارش رفت بالل اونجا تو اورژانس داد میزد این مادرمو کشته 

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
هرکار میکتم جداشم میگ بیچارت میکتم میخوای بری بکی بدی هرومزادس بیچارم‌کرده بچمو زد کشت تو حسرت مادر ...

غلط کرده مگه شهر هرته دادگاه باباشو درمیاره دیه مجبور شه بده زر نمیزنه تا کی میخوای کتک بخوری با دعا و منتظر عاشورا بودن مشکلت حل نمیشه

به123 زنگ بزن

حالا اینبارو قسر دربری خدایی نکرده ممکنه بعدا بلایی سرت بیاد ناقص شی تا اخر عمرت 

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
زنگ بزن ۱۲۳اورژانس اجتماعی هم مشاوره روانشناسی بهت میدم هم حقوقی.در ضمن برو پزشک قانونی صورت جلسه کن ...

درو قفل کرد رفت سرکارش جوریه ک 3.4 روز‌نیس اصن از اون وقت ک‌بچمو گرفته تا الان‌ فقط همخونس و من چند‌بار رفتم‌ دمبال حدا شدن‌ یمی‌از دوستاش‌دیده بودتم‌گفته بهش ولم‌نمیکتع  میگ طلاق بگیری بری جندگی‌کنی .من فک‌میکنم‌تو اون شهر زن گرفته ب خدا ک‌انقد از من سیر شده

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
بابام‌ تازه سکته کرده اونجا بودم‌اومد دنبالم الان‌ ب اونا هیچی نمتوتم بگم ی بارم دعوامو بردم‌هونه ما ...

درک مادری که این بچه رو تربیت کرده جزاش مرگه پررو باش هرچی مظلوم باشی بدتر میکنه به عمو پدربزرگ کسی ز بزن بیاد ببرتت تا هرچی هم التماس و گریه کرد برنگرد که توبه گرگ مرگه

کاش برنمیگشتی صداشو ضبط کن شکایت کن بگو جونم در خطره کاری میکنن صدا سگ بده

راست میگی بزا بیاد فردا باز ببینم‌کاری میکنه ضبط‌کنم بدبخت‌شدم‌از دستش .ی رو‌خوش‌ندارم‌1‌هفته پیش خواهرم‌موندم‌‌ رفتم‌بیمارستان‌اومدم‌میگ گوه خوردی‌موندی اونحا ک فامیلات اومدن  لاس زدی با پسر عموت مریضه مریضه .من نمیدرنم‌تقاص کدوم‌گناه نکردمو دارم‌میدم‌ب این مرد  ب همین امام حسین‌و محرمش‌قصم تو زندگیم هیچ‌خطایی نکردم نه از‌دعوای زنو شرهرای دیگ‌هوشحال شدم نه ادم‌دو بهم رنی بدم‌نه بدی کردم نمیدرنم تاوان‌چی میدم من

چرا جدا نمی شی

دنبال جدایی ام بعد سقط بچم هیچ پولی تو دستم‌ندارم هیچی  نامم‌نیس طلاهامو همرو فروخت خونه خرید زد ب اسم باباش ماشین ب اسم باباش .دستم هیچی نیست 314 مهرمه اونم ی وکیل گفت نمیتونی بگیری

درو قفل کرد رفت سرکارش جوریه ک 3.4 روز‌نیس اصن از اون وقت ک‌بچمو گرفته تا الان‌ فقط همخونس و من چند‌ ...

عزیزم الان بهترین موقعیته زنگ بزنی 110واورژانس اجتماعی هم کتکت زده هم در روت قفل کرده بیچارش میکنن اگه میخاهی طلاق بگیری بهترین موقعیته نیازی هم نیست فعلا خانوادت چیزی بدونن

😍😍خدایا شکرت
راست میگی بزا بیاد فردا باز ببینم‌کاری میکنه ضبط‌کنم بدبخت‌شدم‌از دستش .ی رو‌خوش‌ندارم‌1‌هفته پیش خو ...

نه عزیز من تو دادگاه صدا سند نمیشه من پدرم قاضیه خواهرم وکیل فقط پزشک قانونی برو الانم اورژانس اجتماعی ترس هیچی ام نداشته باش چنان چوبی تو.... کنن که به کوه خوردن بیافته

عزیزم الان بهترین موقعیته زنگ بزنی 110واورژانس اجتماعی هم کتکت زده هم در روت قفل کرده بیچارش میکنن ا ...

در قفله چی بگم؟نمیتونن بیان ببیننم دوتا واحد بالا پاینمون خالی صدام نمیره کسی از همسایه هام‌بیان‌شهادت بدن