2777
2789
عنوان

خانوما بیاید منو نجات بدید بدبخت شدم‌بگیدچیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1582 بازدید | 90 پست
نه عزیز من تو دادگاه صدا سند نمیشه من پدرم قاضیه خواهرم وکیل فقط پزشک قانونی برو الانم اورژانس اجتما ...

الهی ک‌ب زمین گرم‌بخوره‌انقد منو عزاب میده بی صاحب گیر اوردتم

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دنبال جدایی ام بعد سقط بچم هیچ پولی تو دستم‌ندارم هیچی  نامم‌نیس طلاهامو همرو فروخت خونه خرید ز ...

وقتی کتک خوردی مهرتم میگیری اگرم مشکل هزینه وکسل داری دادگاه ها وکیل رایگان برات میزارن

در قفله چی بگم؟نمیتونن بیان ببیننم دوتا واحد بالا پاینمون خالی صدام نمیره کسی از همسایه هام‌بیان‌شها ...

خب وقتی بیان ببینن درقفله خودشون باز میکنن زنگ زدی بگو که در قفله از پنجره صدابزن وقتی اومدن

😍😍خدایا شکرت
چرا نمی تونی مهریه ات بگیری،دلیلش؟

هیچی‌ب نامش نیس میشه بگیرم؟ جارشم‌حراست تو ی شهر دیگ‌ 4روز نیس

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
راست میگی بزا بیاد فردا باز ببینم‌کاری میکنه ضبط‌کنم بدبخت‌شدم‌از دستش .ی رو‌خوش‌ندارم‌1‌هفته پیش خو ...

زندگی قبلی منم عین الان تو بود پدر سگ میزد از سرم میزد تلفن خونرو هم برمیداشت در رو قفل میکرد میرفت حتی چند بار بیمارستان بستری شدم 

اینجور آدما درست نمیشن حتی پزشک قانونیم رفتم

ٱخرش طلاق گرفتم الان ازدواج کردم خدارو شکر خوشبختم 

الهی خوشبخت بشی حیف جوونیت خودتو نجات بده انشالله با ی آدم شیرپاک خورده زندگیت گره بخوره

هیچی‌ب نامش نیس میشه بگیرم؟ جارشم‌حراست تو ی شهر دیگ‌ 4روز نیس

به به حراست باشه که باباشو در میارن کوچکترین پرونده ای واسش ثبت شده مستقیم میره تو سیستمشون مهرتم اقساطی میده

ی روزی تاوانی پس میده که نگو

میدونم تاوان پس میده مس بدبختا اولین‌ادمی ک باهاش دوست شدم‌این بود باهاش ازدواج‌کردم هس گفتم‌تنها بچه بیاریم‌من 4روز تنهام 3روز هستی اون 3روزم‌ب من توجه نمیکنه ک‌میاد واسه مادرشیتا خریز میکنه میبره ببره من‌ماری ندارم ولس منو اصن‌نمیبینخوالان 6.7سال شده ازدواجمون‌دوبار باردار سدم  سری اول سنم‌کم بود اول زندگیمون بود گفت زوده بچه دار شیم گوش‌دادم تو 5هفته رتم‌دکتر .سری دوم‌ روز مادر فهمیدم باردارم‌با خوشحالی براش کادو مردم‌گفتم‌کل چینی جهازمو شکیت کل بوفمو ریخت پایین گزاشت رفت گفت تا نکشتیش رنگمم نمیبینی .تا 1ماه مقاوت کردم نگه داشتم‌صدا قلب بچمو شنیدم تو سمت چپ شکمم حسش میکردم نبود خونه واسه خودم خیال بافتم باهاش زندپی کردم‌هرشب 13 تسفند اومد با ی عالمه خرید گفتم ادم شده بعد شام اودم ی مشمبا انداخت حلوم‌گفت توش نوشته چ‌حوری استفاده کنی ک راحت شیم ازش.گفتم‌نمیکنم انقد زدتم زدتم زد ب شکمم دیگ‌کم‌اوردم تا خود صبح پر پر زدم وقتی بچم از رحمم جدا شد فهمیدم چشماش دیدم همه چی بچم تشکیل شدهبود تو 9 هفته کشتم‌بچمو .از اون روز مس مرده هام

زندگی قبلی منم عین الان تو بود پدر سگ میزد از سرم میزد تلفن خونرو هم برمیداشت در رو قفل میکرد میرفت ...

خدا از دهنت بشنوه انشالله بتونم‌حدا بشم راحت بشم‌ازش حسرت ی روز هوش ب دلم‌مونده اصن‌تمیدونم چ جنگی‌با من‌داره

سربه سرش گذاشتی؟!من از ترس حملات جنون آمیز هیچوقت بادشوهرم بخث نمیکنم 😢😢😢😢نمیدونم چرا شوهرمم این ...

نه هیچ کاری نکرطم 1هفتهوخونه بابام بودم بیمارستان بود مهمون اومد 5نفر ملاقات اومد دنبالم‌امروز تا میخوردم تا خوده خونه زدتم  موهام میکشم دسته ای میاد تو دستم انقد با مشت زد تو سرم از اونطرف سرمو زده ب شیشه ک جونی برام‌نمرنده

خدا از دهنت بشنوه انشالله بتونم‌حدا بشم راحت بشم‌ازش حسرت ی روز هوش ب دلم‌مونده اصن‌تمیدونم چ جنگی‌ب ...

انشالله گلم حالا راحت بخواب که خدا بهترینهارو برامون رقم میزنه 

منم خیلی حرص خوردم اگه میدونستم آیندم خوبه ی ثانیه غصه نمیخوردم 

قوی باش خودتو دست کم نگیر خدا خیلی بزرگه

زندگی قبلی منم عین الان تو بود پدر سگ میزد از سرم میزد تلفن خونرو هم برمیداشت در رو قفل میکرد میرفت ...

شمام‌ببخشید اینو میگم دست انداخته اون قسمتمو انف؟ بشگون گرفت چنگ زده همه حام زخمه تو رو امام‌حسین دعا کنید برام از این شیطان نجات پیدا کنم