2777
2789
عنوان

باتجربه ها بیاین

50 بازدید | 11 پست

دوستان من با همسرم . ماهی یبار همخوابی داریم . اوایل اینجوری نبود . کم‌کم هی فاصله ها زیاد شد جیکار کنم خیلی نگرانم بخدا رومم نمیشه به کسی بگم کمکم کنه

✨خدایا امیدم توئی✨

عزیزم این خیلی بده خب نیاز شدید به مشاوره دارید

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره

مشاوره و اینکه فک کن ببین کجا کم کاری شده

ولله عاقبه الامور.. میشه واسم دعا کنی به پزشکیم برسم؟🥺❤️                                                      وقت عذا نیست که هنگامه ی خشم است ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم استرسیه . نمیدونم بخدا من کم کاری نکردم. هروقت میرم طرفش به یک بهانه رد میکنه

مطمئنی خیانت نمیکنه؟؟

یکم سرد باش یا اگه شرایطشو داری برو سر کار یا باشگاه 

حواستو جمع کن تلگرام اینستا واتشو چک کن ببین چیزی هس یا ن

ولله عاقبه الامور.. میشه واسم دعا کنی به پزشکیم برسم؟🥺❤️                                                      وقت عذا نیست که هنگامه ی خشم است ..
مطمئنی خیانت نمیکنه؟؟ یکم سرد باش یا اگه شرایطشو داری برو سر کار یا باشگاه  حواستو جمع کن تلگ ...

سرکار میرم . همه چیو چک میکنم چیزی ندیدم ازش ....یکمم بی محلی کردم اما فرقی نکرد

✨خدایا امیدم توئی✨
سرکار میرم . همه چیو چک میکنم چیزی ندیدم ازش ....یکمم بی محلی کردم اما فرقی نکرد

خب خداروشکر کع سر کار میری .

عزیزم به نظرم خودت برو مشاوره بازم اگه اون نیاد به خودت خیلی کمک میکنه و خیلی راه حل پیش پات میزاره

نیازیم نیست بدونه مشاوره میری

چ فایده اصلکاری اون

فک میکنی مشاوره خیلی تاثیر داره