2777
2789
عنوان

خسته ام واقعا بهم گفت ظلم کردم در حق بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 1647 بازدید | 149 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه اولم و بچه جاریم هم سن بودن دختر من ۳ ماه بزرگتر بچه من شیر خشکی بود بچه جاریم شیر خودش و میخورد 

دختر من ۵ ماه ونیمش بود دوتا دندون در اورد اون ۱۱ ماهگی 

دختر من ۱ سالگی جیشش و میگفت اون تا سه سالگی مای بی بی میپوشید  

تا ۴ سالگی بچش حرف نمی زد 

الان ۸ سالشه بچش ۱۸ کیلو بچه من ۲۶ 

اصلا اصلا ربطی نداره 

اون موقع به منم میگفتن بهشون میگفتم دخالت نکنن

💕💞

چرت گفته خواهر من ، خودم، جفت داداشام شیر خشکی بودیم، والا که خدارو شکر مریض نبودیم همش، شیر مادر به شرطی خوبه که روزانه سبزیجات و میوه چند رقم گوشت و مرغ و ماهی همه چی بخوری تغذیت عالی باشه وگرنه انگار اب کاه میدی به بچه، شیر خشک همه ویتامین های مورد نیاز رو داره در ضمن برای رفاه مادر هم خیلی خوبه و اگه عصبی و خسته باشی این بهش توسط شیرت منتقل نمیشه

به خاطر کارای نکرده و گناه نداشته همیشه مجبور به عذر خواهی بودم🥺کاربریمو گذاشتم ببخشید که بدبختیم جلو چشمم باشه

اون خانوم غلط اضافه کرده و زر مفت زده.چون مریضی بچه ربطی به شیر مادر و خشک نداره.پسر بزرگم شیر خودمو میخورد و بیستوچهار ساعته مریض بود.یعنی در ماه دو سه بار دکتر میبردمش.چند بار بیمارستان بستری شد.

😪😪😪عوارض چیه

دخترم شیر خشکی بود 

متاسفانه به شیرش آلرژی پیدا کرد الآن ۴ سالشه ولی درگیر تنبلی روده و اینجور چیزاس  بچم خیلی اذیته  

مواظب باش نی نیت آلرژیی نشه

امام حسین (ع)....  همونه ک تا چیزیو از ته دل ازش نخوای ضامنت نمیشه  ممنونم آقام ❤🌹   حتی خدا نمیخواد ازش ترس داشته باشی یا ب اجبار توکل داشته باشی  باید اون رفاقت قلبیو احساس کنی  درک کنی وجودشو محبتشو مهربونیشو  بعد میبینی برات چ ها ک نمیکنه😍  شاید به ته خط برسی ولی مطمئن باش نمیوفتی افتادیم ی چیز بهتر منتظرته🤗    فقط بگو خدایا شکرت     امیدوارم اول خدا بعد ۱۴ معصوم تا همیشه بهترین رفیقاتون باشن❤🤲❤

من اگه یه روز بچه دار شدم حتما بهش شیرخشک میدم که هی آویزونم نباشه ۲سال هرکی هم حرف بزنه میگم اگه خدا قرار بود اختیار شیر دادن و ندادن منو بده دست تو شیر میومد سینه تو نه من!

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...

عزیزم من خودم با شیر خشک بزرگ شدم الان سی سالمه ،از بچگی نسبت به هم کلاسهایم بدنم مقاوم تر بود تو زمستون که برف هم میومد فقط با مانتو خالی بدون اینکه زیرش چیزی بپوشم میرفتم مدرسه ،مریضم نمی شدم ،الانم همینطورم،