2777
2789
عنوان

خسته ام واقعا بهم گفت ظلم کردم در حق بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 1649 بازدید | 149 پست
حرفا واقعا داغون میکنه 

نگران نباش به غذا که بیفته به تغذیش میرسی جبران میشه الان علم‌ پیشرفت کرده با یه ازمایش تمام کمبود ها مشخص میشن و به راحتی میتونی جبرانش کنی البته که بنظرم غیر منطقیه حرف اون خانم چون خیلی پیش میاد که شیر مادر کم‌میشه یا اصلا نمیرسه به بچه و یا بچه هایی که حساسیت دارن به شیر مادر و از شیر خشک استفاده میکنن 

خیلی نگرانی از دکتر بپرس یه شیر خشک خوب بده 

به دلیل زردی شیرخشک دادم بعد ش همش مریض شد

شیر خشک زردی را پایین میاره.در کنارش شیر خودتا میدادی..ولی اگه شیرت‌کم شد و خشک شد اشکالی نداره واقعا مریضی یا ایمنی پایین ربطی به این چیزا نداره .بچت بزرگتر بشه .اصلا یادت میره شیر خشک دادی یا شیر مادر.بهش مکمل بده غذای کمکی را مقوی تازه تازه درست کن بده .مثلا سوپ میپزی برای یه وعده ش باشه غذای یخچالی نده...بعضی بچه ها خیلی حساسن زود زود سرما میخورن یا مریض میشن .بعد سفت میشه نگران نباش...

کم کم باید عادت کنی تو یه مادری و هر اتفاقی بیوفته اول مادر را سرزنش میکنن.پس قوی باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر خشک زردی را پایین میاره.در کنارش شیر خودتا میدادی..ولی اگه شیرت‌کم شد و خشک شد اشکالی نداره واقع ...

الان ۳سالشه لاغره نمی‌دونم چکار کنم چاق شه

همیشه روزگار بامن ساز مخالف زد
الان ۳سالشه لاغره نمی‌دونم چکار کنم چاق شه

اشکالی نداره .اگه خوب غذا میخوره و فعاله .فقط یه دکتر اطفال که متخصص غدد هست ببر قد و وزنش را چک میکنه .ازمایش میده که کمبود املاح و ویتامین نداشته باشه.بعدم قد مهم تره چون تا اخر عمرش میتونه چاق بشه ولی قد یه بازه زمانی داره .بچه های لاغر چابک ترن..

حتما ببرش دکتر متخصص برای چکاپ قد و وزن بهداشت کاری نمیتونه برات انجام بده

دکتر ببری خیالت راحت میسه مشکل خدایی نکرده بیماری که باعث لاغری بشه یا کمبود ویتامین نداشته باشه .دیگه خیالت راحت میشه.

اشکالی نداره .اگه خوب غذا میخوره و فعاله .فقط یه دکتر اطفال که متخصص غدد هست ببر قد و وزنش را چک میک ...

ذاتا از آزمایش میترسم همش میگم خدای نکرده میبرم یه چیزی میگه

همیشه روزگار بامن ساز مخالف زد
وا من شیر خشک میدم ب بچم قبلش که شیر خودمو میخورد دائم مریض بود وگریه میکرد

منم به دختر اولم شیر خودمو دادم خدارو شکر مشکلی نداشتم هم از نظر روحی هم از نظر جسمی سالم بودم ولی اینو واقعا نتونستم بدم

چه حرف بیخودی یه بارم یکی به من گفت بچت که بزرگ بشه بهت میگه در حقم ظلم کردی که پشت سرمن بچه آوردی ه ...

واااای اره دقیقا خواهر منم هی میاد جلو من میگه وااای بچه چیه اخه من عمرا بچه بیارم همینجوری دوتایی با شوهرم عشق میکنم خوب مام ۵ سال بدون بچه عشق کردیم یه مدتم با بچه و بعدش بازم دوتایی دیگه غیر اینه ؟ 

چه حرف بیخودی یه بارم یکی به من گفت بچت که بزرگ بشه بهت میگه در حقم ظلم کردی که پشت سرمن بچه آوردی ه ...

ارره واقعا منم وقای گفت ظلم میکنی یه ان کل خسته گی ها بیخوابی ها گریه های پنهونی و کولیک و رفلکس و همه همه اومد جلو چشام یعنی من فقط با یه شیر ندادن ظالم شدم ؟

بهداشت کلا حرف مفت زیاد میزنه  خیلیا مجبورا شیر خشک بدن به بچشون و اتفاقا اگه شیر خودشون و بدن ...

اره هیچ چیز به راحتی شیر مادر نیست خودم بچه بزرگمو ۲۰ ماه شیر دادم صبح تا شب شب تا صبح