سلام عزیزم. من کسی بودم که در اوایل بارداری پولیپ دهانه رحم گرفتم و تازه در ماه ششم تشخیص داده شد پولیپ هست . اولا اینجا که دوستان گفتن عمل میخواد اون ها پولیپ دهانه رحم به سمت داخل رحم داشتن یا به عبارتی پولیپ داخل رحم دارن که این نوع پولیپ ممکنه باعث سقط جنین شه. اما پولیپ شما که حتما همون خارج دهانه رحم هست. نگم از مشکلاتم که طوماری هست.... فقط حتمااا قبل بارداری پولیپت رو بردار. بسیار سادست. در عرض ۲ دقیقه دکتر تو مطب درش میاره. پولیپ دهانه رحم تو بارداری تنها مشکلش لک بینی و خونریزی هست که هیچ ربطی هم به بارداری نداره و فقط باعث میشه مادر خون از دست بده که جالب نیست. خیلی از خونریزی های دوران بارداری بابت پولیپ هست که متاسفانه متخصص ها معاینه نمیکنن و بنده خداها با کلی ترس دوران بارداریشون میگزره. تو بارداری تنها راهی که اصلا مشکل لک بینی باهاش پیدا نکنی استراحت مطلق و اینکه به دهانه رحمت فشار نیاری که خود استراحت مطلق باعث میشه بدنت خیلی ضعیف و بی جون سه. پس حتما درش بیار ... امااااا من تمام دغدغم اینه آیا تو بارداری بعدی هم مجدد رشد میکنه یا نه. اگه روزی باردار شدی و ان شالله بارداریت تموم شد بهم بگو که وضعیت پولیپت دیگه رشد نکرد .
در ضمن بگم که من قبل بارداری پاپ اسمیر دادم. یعنی پولیپ کن مربوط به بارداری بود و احتمالا افزایش هورمون استروژن . اینم تجربه ی من بود که بهت گفتم. ان شالله برای شما و بقیه مفید باشه