2777
2789
عنوان

روز هشتم کرونا سرفه هام زیاد شده چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4113 بازدید | 41 پست
دوبار اسکن شدم ۵ درصد بود .امروز به دکتر گفتم گفت داروهاتو بخور استراحت کن خطرناکه دیگه

با چه فاصله ای اسکن دادی؟ برای من ۱۵ درصده روزانه رمدیسیور میگیرم

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوبار اسکن شدم ۵ درصد بود .امروز به دکتر گفتم گفت داروهاتو بخور استراحت کن خطرناکه دیگه

دیگه ۲ بار اسکن دادی کافیه

بخور گلاب بده درستت میکنه ده بار در روز. ۱۰ بار از بینی وارد کن از دهان خارج ۱۰ بار هم برعکس. 

بخور کندر ۶ عدد کندر یا دمنوش کندر

ویتامین سی ترحیحا بلعیدنی نشد جویدنی در آخر جوشان

شربت نوسکاف

خدا کنه همه منتظرا بزودی باردار بشن.خدا کنه همه دخترای مجرد زودی ازدواج کنند دعا هر روز من♥️
یعنی بدتراز این نمیشه دیگه 

نه بابا 

یکمم به خودت انرژی بده زودتر خوب میشی اینجوری🌻

میشه برا خواستم یه صلوات بفرستین💐این جا رو خراش بده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امضامو ببینی🙂                درخواست دوستی پذیرفته نمی شود ❤
نه بابا  یکمم به خودت انرژی بده زودتر خوب میشی اینجوری🌻

عزیز امروز روز نهم هست از صبح که دراز کشیدم سرفه ندارم تا بلند میشم برم‌دسشویی یا بشینم از سرفه خفه میشم .

بخابم سرفه نکنم خوبه یا باید سرفه کنم حتما

خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢
اره الان اوج میگیره ولی جوشونده ها و سوپ ک گفتم حتمن بخور مخصوووصا نعنا کلپوره پونه ختمی اینا مث چرک ...

عزیز امروز روز نهم هست از صبح که دراز کشیدم سرفه ندارم تا بلند میشم برم‌دسشویی یا بشینم از سرفه خفه میشم .

بخابم سرفه نکنم خوبه یا باید سرفه کنم حتما

عزیز امروز روز نهم هست از صبح که دراز کشیدم سرفه ندارم تا بلند میشم برم‌دسشویی یا بشینم از سرفه خفه ...

نمیدونم عزیزم اصلاعی ندارم

میشه برا خواستم یه صلوات بفرستین💐این جا رو خراش بده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امضامو ببینی🙂                درخواست دوستی پذیرفته نمی شود ❤
عزیز امروز روز نهم هست از صبح که دراز کشیدم سرفه ندارم تا بلند میشم برم‌دسشویی یا بشینم از سرفه خفه ...

سرفه معمولن ویروس و به بیرون پرتاب میکنه یه عملیه ک سیستم دفاعی از خودش نشون میده حالا نیاز نیست ک همش در حال سرفه باشی فقط رعایت کن با ماسک و اینا وقتی از کنار اطرافیانت رد میشی ک بقیه دچار نشن ولی زمانی ک با خودتی اصلن ماسک استفاده نکن

سلام. عزیزم برای سرفه چکار کردی شوهرم خیلی شدید زیاده سرفه هاش.... 

من رمدسیور زدم بهتر شدم .بعد بهبودی ام سرفه داشتم که دکتر گفت طبیعیه اونم فقط با لیموعسل تموم شدم