2777
2789
عنوان

روز هشتم کرونا سرفه هام زیاد شده چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4113 بازدید | 41 پست

من خیلی سوزش گلو داشتم و کمی تب چون تست ندادم دکتر گفت همش میشه گفت سرماخوردگیه هم کرونا الان ۶ روز هست الان فقط کمی سرفه دارم یعنی کرونا دارم

عاشق ۲ تا دخترام هستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی داشتم ولی تست ندادم نمیدونم کرونا دارم یانه

چیکارکردین ک خوب شد؟من ۷روزه ک کرونا دارم غذاهارو نمیتونم قورت بدم ،صبح ک بیدارمیشم خیلی گلوم میسوزه بعدک دارو میخورم بهترمیشه اماباز بعدچندساعت همینجوری میشه

چیکارکردین ک خوب شد؟من ۷روزه ک کرونا دارم غذاهارو نمیتونم قورت بدم ،صبح ک بیدارمیشم خیلی گلوم میسوزه ...

والا کاری نکردم من اصلا نمیدونم کرونا دارم یا نه شب فقط کمی سرفه میکنم الان

عاشق ۲ تا دخترام هستم
میشه بگی چه علایمی داشتی ؟

اولش گلودرد سوزش بینی .تب .لرز .بدن درد .سردرد. بویایی و چشایی نداریم .سرفم کم بود از دیروزه خیلی خیلی زیاد شده صبح رفتم دکتر دیفن داد با موستیل

خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢
طبیعیه منم ابن ماه گرفتم بعد ی مدت زیاد شد تا دوماهم ک خوب شدم ولی سرفه هام موند

توروخدا یعنی طبیعیه .من امروز روز هشتمم هست

نه بابا نگران نباش  آن استیل و نوسکاف خیلی برا سرفه خوبه من خودم گرفته بودم با همینا خوب شدم&n ...

یعنی بدتراز این نمیشه دیگه 

عزیزم انشالله خدا بهت سلامتی بده و طول عمر با عزت  شربت دی بی کلاو بخر عالیه و معجزه می کنه ...

دراز میکشم کمتره . اصلا معلوم نمیکنه .

من خیلی سوزش گلو داشتم و کمی تب چون تست ندادم دکتر گفت همش میشه گفت سرماخوردگیه هم کرونا الان ۶ روز ...

کاش یه تستpcrبدی

حتما سی تی اسکن بگیر ممکنه ریه درگیر شده چون بابا من سرفه هاش زیاد شده بود ریه هاش 40درصد درگیر شده ...

دوبار اسکن شدم ۵ درصد بود .امروز به دکتر گفتم گفت داروهاتو بخور استراحت کن خطرناکه دیگه

توروخدا یعنی طبیعیه .من امروز روز هشتمم هست

اره الان اوج میگیره ولی جوشونده ها و سوپ ک گفتم حتمن بخور مخصوووصا نعنا کلپوره پونه ختمی اینا مث چرک خشک کن عمل میکنی بی ادبی ما میخوردیم خلط اور بود