2777
2789

بچها من فوبیا چاقو دارم یا همون اشیا نوک تیز اگه کسی تفنگ رو هم بگیره تو سرم نمی‌ترسم اما از چاقو وحشتناک ترس دارم خواهرم همیشه تهدیدم میکنه با چاقو نمیدونم از سر شوخیه یا چیز دیگه از بچگی همینطور بودم چیکار کنم که دیگه کاری باهام نداشته باشه دیشب با چاقو تهدیدم کرد برقا رو خاموش کرده بود تو تاریکی چاقو به دست پشت در اتاق وایساده بود کسی هم خونه نبود بیاد نجاتم بده بخدا میخاستم بزنم زیر گریا هی میومد نزدیک منم از اخر خودم رو تو اتاق حبس کردم بخدا دیگه خسته شدم چیکار کنم؟ 

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk girl 😍😁لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون خودشون این مشکل رو ندارن نمیتونن درک کنن که چقدر برای شما آزار دهندست.

من به جای شما باشم عادی برخورد میکنم و میگم اون برای قبلا بود الان هیچ ترسی ندارم و مشکلم حل شده.نقطه ضعف نشون ندید

توام یه چاقو بزرگتر بردار برو سراغش برای لحظه ای فوبیاتو فراموش کن

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺
توهم ی جا گیرش بیار ی مشت بزن تو دهنش بعدم ب پدر مادرت بگو جلوشو بگیرن 😐

پدر مادرم خیلی دوسش دارن هیچی بهش نمیگن اصلا باور ندارن ک اون رو من چاقو میکشه

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk girl 😍😁لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند. 

کار خواهرت خیلی اشتباهه. چاقو که اسباب بازی نیست. 

شرایط دیشبتو که گفتی، منم ترسیدم! حق داشتی خواهر!

من خودم فوبیای فضای بسته دارم. نمیدونم چطوری خوب میشه؟ 

اما می دونم چیزایی که تشدیدش کنه، اذیتم میکنه

مثلا اینکه توی یه اتاق بدون پنجره ای که درش هم قفله بمونم قطعا تا.چند وقت اون احساس خفگی ای که در مواجه شدن با فضای بسته دارم، بهم دست میده.... 

و اینم می دونم رفتارای خواهرت بدترش می کنه

روانپزشک هم مورد خوبیه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💛