2777
2789
مجازی پول بدی اخرم خودت بشی معلمش چه کاریه پدرت درمیاد

لاقل میگم‌شاید مجبور به فعالیت شه اینطوری ، چون بچه ها از مامانا زیاد حرف شنوی ندارن

فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارسال واسه پیش ۱ کتاب خریدم براش ، دیگه دوس نداره و همکاری نمیکنه باهام

قشنگ ۳ تا ۴ ساعت سرشون گرمه یه جیزی هم یاد می گیرن ولی حتما با لبتاب وصل شو و یجوری باشه خودش بتونه بیاد پایین حرکت کنه راه بره که خسته نشه بعدم پیشش نشین اصلا 

حلالم کنید و خدانگهدار   
ببین من خواهرم امسال خواهر زادم‌نفرستاد پیش ولی جوری باهاش کار کرده که هم بلده بنویسه هم بخونه هم‌ج ...

چه کتابایی رو باهاش کارکرد بی زحمت بپرس خبرش رو بده ممنونت میشم 🙏🙏🙏

ببین من خواهرم امسال خواهر زادم‌نفرستاد پیش ولی جوری باهاش کار کرده که هم بلده بنویسه هم بخونه هم‌ج ...

دختر من الان این کارارو بلده ، واسش یه نرم افزار خریدم مدام با همون کار میکنه و خودش یاد گرفته ، ولی میگم لاقل مجازی هم شده یه کم ارتباط بگیره با غیر از خودمون

آخه همه چی که نوشتن و جمع و تفریق نیست عزیزم اونام سن خودشو و روش آموزش خودشو داره اگه اشتباه راهو بری کلا از درس زده میشه 

حلالم کنید و خدانگهدار   
پارسال واسه پیش ۱ کتاب خریدم براش ، دیگه دوس نداره و همکاری نمیکنه باهام

اگه همکاری نکنه مجازی هم همکاری نمیکنه؟ واسه این جور بچه ها حضوری خوبه که اونم به خاطر کرونا نمیشه ،پسر من امسال پیش دبستانی هست من میخوام براش کتاب بگیرم دوست داره پسرم خودش میگه برام کتاب بخر پسر بزرگم دوست نداشت مثل پسر شما بود 

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
۶ تومن زیاده فکر کنم ارزونتر پیداکن  اوناییم که میگن خودت انجام بده یا بچه ندارن یا زیاد اهمیت ...

آخه این دیگه بهترین پیش دبستانی یه و هم کلی از بچه تست گرفتن و انتخابش کردن و هم  خانواده ها گزینش شده ن ، هنوزم با قطعیت نگفتن مجازی یه ولی خب امکانش هست دیگه 

اگه همکاری نکنه مجازی هم همکاری نمیکنه؟ واسه این جور بچه ها حضوری خوبه که اونم به خاطر کرونا نمیشه ، ...

اوایل خیلی خوب همکاری می‌کرد ولی دیگه الان اصلا سراغ کتاباش نمیره