2777
2789
خدایی ۶ تومن برای مجازی اصلا ارزش نداره  ولی اگه قیمت مناسب بود خوبه حداقل ۲ تومن  اگه م ...

اتفاقا مشهدم و امام رضا نوشتم

فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین 
اتفاقا مشهدم و امام رضا نوشتم

نه اون امام رضا 

مهدالرضا خیلی خیلی هزینش کمه در حد ۵۰۰ تومن شاید بشه من خودم پارسال یادم شد نشد پسرم رو بنویسم ولی از اطرافیانم که چند نفر نوشته بودن خیلی خیلی راضی بودن 🤷‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اون امام رضا  مهدالرضا خیلی خیلی هزینش کمه در حد ۵۰۰ تومن شاید بشه من خودم پارسال یادم شد ن ...

میدونم عزیزم‌منظورت چیه ، اما مهدالرضاها معمولا تو مساجد برگزار میشه و فضاش خیلی کوچیکه ، یکی نزدیک خونه مون هست و اصلا فضاش شاد و جالب نیست برای بچه ها

اگه حاضری انقد هزینه کنی و مشکلی نداره برو بعثت ثبت نام کن اون بهتره نسبت به امام رضا و واله و امام ...

دیگه الان پیش ثبت نام همه پیش دبستانی های معروف تموم شده ، همین جام تازه ازمون بیعانه گرفتن 

چه کتابایی رو باهاش کارکرد بی زحمت بپرس خبرش رو بده ممنونت میشم 🙏🙏🙏

هیچی عزیزم 

هیج کتابی براش نخرید 

میگفت تلوزيون  کلاس اولی ها نگاه کنه و خودش هرروز یه حرف یادش میداد و از اون خواهرام که یه بچه کلاس اول داشت کمک می‌گرفت که درست یادش بده

حق قضاوت منو نداری دوست عزیز!🙂🌱
پارسال واسه پیش ۱ کتاب خریدم براش ، دیگه دوس نداره و همکاری نمیکنه باهام

سلام گلم من پیش دبستانی تدریس میکنم مجازی و تضمینی شهریه توافقی ...فردا با واتساپم یا تلفن ۰۹۳۰۱۵۰۸۳۴۴ تماس بگیر کامل راهنماییت کنم