2777
2789
عنوان

عکسام همش پاک شده 😭😭😭😭

513 بازدید | 22 پست

سلام 

تو رو خدا میشه کمکم کنید😢🥺 

همه عکسام پاک شده 

میشه ی برنامه بهم معرفی کنید بتونم برشون گردونم 

خیلی مهم بودن برام

از داخل فایل های شخصی و سطل زبالش کلا حذف شدن😭

ریکاوری نصب کن

لطفا لطفا لطفا قضاوت ممنوع❌❌                  این کاربری متعلق به دونفره   👭                            پس خواهش میکنم از رو تایپ ها سوتفاهم پیش نیاد🙏صاحب کاربر من و خواهرم هستیم من متاهلم و خواهرم مجرد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید حافظه ات پر باشه اگ ی دفعه غیب شدن 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 
یه سوال ۲۰۰۲  ساله تولدتونه

هیج وقت سن خانوما رو ازشون نپرسین🙂اوکی؟😉

لطفا لطفا لطفا قضاوت ممنوع❌❌                  این کاربری متعلق به دونفره   👭                            پس خواهش میکنم از رو تایپ ها سوتفاهم پیش نیاد🙏صاحب کاربر من و خواهرم هستیم من متاهلم و خواهرم مجرد 
نه تو امضا دیدم سه تا پسر داری بعد هیجده سالته یکم شاخام در اومد

ن کاربری رو قرض گرفتم😂صاحبش ۱۸ سالشه

نه تو امضا دیدم سه تا پسر داری بعد هیجده سالته یکم شاخام در اومد

حالا شاخات رو برگردون