لطفا لطفا لطفا قضاوت ممنوع❌❌ این کاربری متعلق به دونفره 👭 پس خواهش میکنم از رو تایپ ها سوتفاهم پیش نیاد🙏صاحب کاربر من و خواهرم هستیم من متاهلم و خواهرم مجرد
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی میتواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم
لطفا لطفا لطفا قضاوت ممنوع❌❌ این کاربری متعلق به دونفره 👭 پس خواهش میکنم از رو تایپ ها سوتفاهم پیش نیاد🙏صاحب کاربر من و خواهرم هستیم من متاهلم و خواهرم مجرد
نه تو امضا دیدم سه تا پسر داری بعد هیجده سالته یکم شاخام در اومد
ن کاربری رو قرض گرفتم😂صاحبش ۱۸ سالشه
نه تو امضا دیدم سه تا پسر داری بعد هیجده سالته یکم شاخام در اومد
حالا شاخات رو برگردون