2777
2789
عنوان

کی شوهرش قلیون میکشه؟؟؟؟

1029 بازدید | 99 پست

مشکلی با این قضیه ندارید؟؟؟چندوقت یکبار میکشه؟؟؟؟خودتونم میکشین؟؟؟؟

معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم دوس دارم اما3سال ونیمه ک ازدواج کردم بخاطرشوهرم نکشیدم حتابوش بیادحالش بدمیشه

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
اوو الان ک همه میکشن مجردم

اخه میگن قلیون اسپرم رو میکشه.

معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤

زمان مجرديش ميكشيد الان پنج ساله ديگه نميكشه وقتي فهميدم روز اول عقدمون بود خشتكشو كشيدم روسرش😑😏 

دعاي بي كسان را ميخَرد اخر خدا يك شب 🥺💔٢١خرداد بي بي چكم مثبت شد خدايا شكرررت ميسپارمش ب خودت مواظبش باش خدايا تا اينجا بودي از اينجا ب بعدشم حواست بهم باشه خدايا ب بزرگي خودت قسم دامن همه منتظرا رو سبز كن الهي امييين🥺😻