سلام خانوما کسی روشی داره من از شر این فکرای سمی خلاص بشم؟من بچه آخرم و موندم پشت کنکور و از اینکه مامانم سنش داره میره خیلی در عذابم از اون روزی که قرار شده دوباره بمونم پشت کنکور کل روز رو بغض و گریه میکنم و شبا هم کاووس میبینم مثل همین الان..باتوجه به اینکه بچه آخرم و سن مامانم بالاست تا من برم دانشگاه و فارغ تحصیل بشم برم سر کار و مامانم به آرزوش برسه و حتی به مامانم کمک مالی کنم ده سال طول میکشه مامانم همیشه دوست داره موفقیت منو ببینه ولی از لحاظ بنیه ای هم ضعیفه منم خیلی بیش از اندازه بهش وابستم خیلی میترسم از دستش بدم تا اون موقع
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همین الانشم گریم بند نمیاد دلم میخواست تا وقتی جوونه بتونه موفقیت منو ببینه و با حقوقم کلی بهش پول بدم اما ده دیگه طول میکشه اگه منه احمق سال اول میرفتم دانشگاه یا اصلا بچه وسطی بودم زودتر به آرزوش میرسید ببخشید من دیگه نمی تونم بنویسم
نگران نباشید فرشته ها جای خوبی دارند چه در کنار خداوندچه در دید خداوند امیدوارم برای شادی دل مادر شما و خوشحالی شما خیلی زود موفق بشید و این موفقیت رو همراه مادر شما تا 100 سال دیگه همیشه جشن بگیرید
کوتاه و سنجیده : برخی از آدم ها برای داشتن حال خوب خلق نشدند 💬 من یک زنـم... با تمام سختی ها محکم ایستادم * برای کمک کردن به دیگران اولین و مهمترین اصل کسب آگاهی کافی هست پس قبل از هر چیزی اگر نیازمند به کمک هستید لطفا در ابتدا موضوع را تعریف کنید تا درست کمک کنیم چون ما اطلاع نداریم که حق با چه کسی بوده شما یا فرد دیگری ما از زبان شما میشنویم پس در اولین حرکت موضوع مورد نظر را تعریف کنید تا ما هم ناخواسته از یک کار نادرست حمایت نکنیم. مشخص نیست حق با راوی است یا بنده.. با تشکر.... یا مهدی... خدایا پناه کسانی باش که نا امید اند. الهی آمین.
دوست دارم بتونم با حقوقم کاری کنم بهتر زندگی کنه دوست دارم خوشحالیشو ببینم ولی خیلی طول میکشه چند روزه اینطوری شدم از وقتی فهمیدم قراره دوباره پشت کنکور بمونم