2777
2789
عنوان

دارم دیوونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 31 پست

سعی کن افکار منفی رو از ذهنت بیرون کنی(مثلا اینکه مامانم سنش بالاس،مامانم بنیش ضعیفه،خودم کنکور قبول نشدم‌‌‌..)

سعی کن تو حال زندگی کنی ن در آینده ن در گذشته

تو حتی ب ده سال آیندم فک میکنی!😐

فقط خودتو از هدفت دور میکنی،شایدم بخاطر همین افکارته ک تمرکز نداری امسال قبول نشدی/:

این اشتبااااس!خب معلومه آینده قراره یه سری اتفاقای خوب یه سری اتفاقای بد بیفده 

(در کمال ناامیدی بسی امید است)

ازین ب بعد فقط به خودت امید بده...

همهههه مثل توان همه مشکلات دارن همه نگرانی دارن همه ترس دارن ولی اجازه نده این ترسو نگرانی بهت غلبه کنه 

تو الان ترسیدی از آینده ای ک نامعلومه میدونی چی میتونه نجاتت بده؟؟ (امید)

امید داشته باش ب اینکه امسال صدرصد قبول میشی،به اینکه مامانت حالش خیلی خوبه همین ک میبینه تو داری تلاش میکنی این بزرگترین خوشبختیه...

تلاش خودش ینی رسیدن ب موفقیییت 

سعی کن افکار منفی رو از ذهنت بیرون کنی(مثلا اینکه مامانم سنش بالاس،مامانم بنیش ضعیفه،خودم کنکور قبول ...

راستش میدونی مامانم الان نزدیک 48 و خودم نزدیک بیست میدونی تو دوران دانشجویی میتونم کجا کار کنم؟ دلم میخواد کمکش کنم ایتم میدونم نباشه قطعا زنده نمی مونم خیلی خیلی بهش وابستم

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش میدونی مامانم الان نزدیک 48 و خودم نزدیک بیست میدونی تو دوران دانشجویی میتونم کجا کار کنم؟ دلم ...

خوشبحالت😐

مامانت ک هنوز خیلی جوونه،منو مامانم ۳۰ سال اختلاف سنی داریییییبم 😐

اگ من میخواستم مث تو ب اینجور چیزا فک کنم تا الان خودمو زنده ب گور کرده بود😂

ن والا نمیدونم باید بگردی دنبال کار دیگه ببین کجاها کار برات هست

انشالله ک همیشه در کنار هم موفقیتای بزرگو جشن میگیرید🙂👐

خوشبحالت😐 مامانت ک هنوز خیلی جوونه،منو مامانم ۳۰ سال اختلاف سنی داریییییبم 😐 اگ من میخواستم مث ت ...

راست میگی شما از من بزرگتری؟

خوشبحالت😐 مامانت ک هنوز خیلی جوونه،منو مامانم ۳۰ سال اختلاف سنی داریییییبم 😐 اگ من میخواستم مث ت ...

البته ما هم تقریبا 30 سال اختلاف سنی داریم😐😁

۱۷ سالمه😐

آها موفق باشی ...خدا مامان منم واسم جوون و سرحال نگه داره دارم رد میدم دیگه ولی فک کنم کمی بهتر شدم 

آها موفق باشی ...خدا مامان منم واسم جوون و سرحال نگه داره دارم رد میدم دیگه ولی فک کنم کمی بهت ...

انشالله خدا همه ی مادرارو سالمو سرحال در کنار خانواده نگه داره☺😍 

اگ خواستی پیش یه مشاورم برو ک خیلی جواب میگیری

انشالله خدا همه ی مادرارو سالمو سرحال در کنار خانواده نگه داره☺😍  اگ خواستی پیش یه مشاورم برو ...

خیلی ممنون احتمالا برم از بس افسرده و خونه نشین بودم و هیچ دوستی نداشتم نابود شدم البته دو سال پشت کنکور موندم هم بی ثاثیر نیست از خودم بدم میاد دو سال از هم سن هام عقب موندم 

همین الانشم گریم بند نمیاد دلم میخواست تا وقتی جوونه بتونه موفقیت منو ببینه و با حقوقم کلی بهش پول ب ...

تلاشتو بکن انشالله کنکور بعدی قبول شی برای رفتنتم مطمعن باش اولش سخته بعد عادت میکتی تازه ترم تابستونیم برداری زودتر تمومی

تلاشتو بکن انشالله کنکور بعدی قبول شی برای رفتنتم مطمعن باش اولش سخته بعد عادت میکتی تازه ترم تابستو ...

خیلی ممنون ...دغدغه اصلیم مادرمه که سنش داره میره بالا

خیلی ممنون ...دغدغه اصلیم مادرمه که سنش داره میره بالا

چن سالشه الان خب اون دوتا داداش یا ابجیت هستن تا شما بیای منم خیلی ب مادرم وابسته بودم بعد ازدواجم افسردگی گرفتم طوریکه همه متوجه شدن ولی فکرمیکردن من وهمسرم همون اول ازدواج مشکل داریم میامدن میگفتن چکارته تازه عروسی چرا اینجوری منم نمیتونستم بگم بخاطر مامانم افسرده شدم

چن سالشه الان خب اون دوتا داداش یا ابجیت هستن تا شما بیای منم خیلی ب مادرم وابسته بودم بعد ازدواجم ا ...

من تقریبا بیست مامانمم تقرییا 48 سالشه خیلی از اینکه بچه اخرم و اینکه وقتی اون پیر میشه من وضع مالیم خوب میشه ناراحتم 

چن سالشه الان خب اون دوتا داداش یا ابجیت هستن تا شما بیای منم خیلی ب مادرم وابسته بودم بعد ازدواجم ا ...

الان خوبی؟بهتر شدی؟