2777
2789
عنوان

با این اخلاق شوهرم چه کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1731 بازدید | 91 پست
برای دلداریم میگی یا واقعا دوسم داره؟ 

دلداری میخوای چکار

برو مطالعه کن دختر خوب

شوهرت قدرت طلبه و تو قدرت طلبیش رو میذاری پای دوست نداشتنش در حالیکه تو رفتارهای دیگه اش مشخصه دوست داره

فقط اگ بتونی اون خوی قدرت طلبی و مردسالاریش رو ارضا کنی به خواسته هاتم میرسی زندگیتم شیرین میشه

مشکل اینجاست که تو میخوای همونطوری که با همکار یا رفیقت حرف میزنی و نتیجه می گیری با همسرتم به نتیجه برسی

باید یاد بگیری دربرابر مردونگی اون زنونگی کنی تا هردو به ارامش برسین

برو صوتای دکتر حبشی رو گوش کن مطمئن خیلی زندگیت تغییر میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلداری میخوای چکار برو مطالعه کن دختر خوب شوهرت قدرت طلبه و تو قدرت طلبیش رو میذاری پای دوست نداشت ...

بله دقیقاا تا زمانیکه یه زن بله چشم گو هستم، همه چی آرومه. 

ولی خوب تمام بار و فشار روحی روی من هستش. 

ممنونم از راهنماییت دوست عزیز. 

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️
بله دقیقاا تا زمانیکه یه زن بله چشم گو هستم، همه چی آرومه.  ولی خوب تمام بار و فشار روحی روی م ...

یکم راجع بهش مطالعه کن یاد میگیری چطور با مرد قدرت طلب حرف بزنی که به خواسته هات برسی و فشار از روت برداشته بشه ولی همچنان همه چی اروم بمونه

یکم راجع بهش مطالعه کن یاد میگیری چطور با مرد قدرت طلب حرف بزنی که به خواسته هات برسی و فشار از روت ...

واااقعا ممنونم از راهنماییت دوست عزیز. با اجازه اسکرین گرفتم از پستت🌹

این سواااال صبح تااا شب توی سرم هستش. نمیدونم کسی میتونه راهنماییم کنه؟ 

جوابش اینه 

چون اینجور مردها نظر زن براشون مهم نیست مهم اینه به خواسته ی خودشون برسن چه اهمیتی داره شما میخواستی باهاش ازدواج کنی یا نه مهم اینه اون میخواسته 

اما سوال دیگه که پرسیدی اینقدر بهم ایراد میگیره چرا باهام ازدواج کرد چون حسوده تخریبت میکنه که بهت سلطه داشته باشه 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
بله دقیقاا تا زمانیکه یه زن بله چشم گو هستم، همه چی آرومه.  ولی خوب تمام بار و فشار روحی روی م ...

اینجور مرد عوض نمیشه درکت میکنم خیلی زیاد 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
باور کن زیاد داریم ازین قبیل اطرافم...  که تیپشون هم ایده آلشه...  من خودم توی عقدم باره ...

عزیزم مشاوره رفتید؟ میشه بگی چه ایرادایی ازت میگیره به بیرون رفتن و طرز پوششتم گیر میده یا ن؟

😉😐
نه خیالت تختتتت.  ازونایی نیستم که سرمو زیر برف کنم...  باااید بشناسیش که چه مدلیه. اصلا ...

با سیاست زنونه روی حرفت وایسا جوری که اصلا خودش نفهمه که چی شد حرف حرف تو شد به نظرم باید یکم روی سیاستت کار کنی چون شوهر شما فکر میکنم زمینه معذرت میخوام خر شدن را خیلی داره باید چیزی که میخوای را براش سیاست به خرج بدی

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤❤❤               گر سوی مستان میروی مستانه شو مستانه شو❤❤❤

کتاب نیاز زنان نیاز مردان مطالعه کن

پنج مورد

عشق

نوازش

رابطه

مورد تأیید قرار دادن

و گوش ب فرمان بودن

همسر شما شدیداً آخرین مورد هست

و این از بچگی سرچشمه میگیره

احیانا در کودکی حسابش نمی‌کردمو این شده عقده ک حتما باید چشم بگی

این‌طور احساس آرامش می‌کنه و محبت میکنه

اینم ببین خیلی از مردها هستن ک‌ و موقع بیماری چ موقع سالمی اصلا توجهی ب زنشون ندارن

حداقل میگی وضعش خوبه تو ازش استفاده کن

برو کلاس استخر آموزش چیزی برو حالتو خوب کن عزیزم

به نظر من دوستتون داره که داره باهاتون زندگی میکنه.

این اخلاقهایی که گفتید دلیل بر بی علاقگی نیست،

مردا در کل خیلی کمک کننده و با محبت نیستن 

با کسی زندگیتونو مقایسه نکنید 

سعی کنید خیلی به اجباری بودن زندگیتون فکر نکنید اینجوری تحمل ادم خیلی کم میشه .🌺

من نمیدونم با این شرایط چطوری 11 سال دوام آوردی و دو تا بچه بزرگ کردی، مگه بدون کمک شوهر میشه خوب ا ...

فدات عزیزم🌹

ممنونم.

نه به خدا کلا مسئولیت بزرگ کردن بچه ها با خودم هستش. 

نه تنها بزرگ کردن بچه ها، بلکه ریزززز و درشت کارهای روزمرگی. 

راستش فقط تحمل میکنم. 

فقط... چون می بینم پشتوانه ای ندارم. 

اخه مادرشون معتقد بوده مرد نباید دست به سیاه و سفید بزنه. 

قبل ازدواج میگفت جاروبرقی خونه و ظرف شستن با پسرامه ولی بعدش.... 

ایناهاش به دررررک... 

خدا تا الان کمکم کرده... 

ولی... 

دردم از قلب شکستمه... که جرات هییییچ اعتراضی بهش ندارم. 

یک کم پافشاری کنیم، بدون اینکه ظاهرم کبود بشه، با کتک ناقصم میکنه

بدون اینکه کسی بفهمه...

جوابش اینه  چون اینجور مردها نظر زن براشون مهم نیست مهم اینه به خواسته ی خودشون برسن چه اهمیتی ...

وای این حرفتو خواهرم میزنه. 

کااااش راست باشه