2777
2789
عنوان

با این اخلاق شوهرم چه کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1731 بازدید | 91 پست
عزیزم مشاوره رفتید؟ میشه بگی چه ایرادایی ازت میگیره به بیرون رفتن و طرز پوششتم گیر میده یا ن؟

مشاوره نرفتیم چون اینجا به مشاور خوب دسترسی نداریم. 

مشاوره تلفنی داشتم، گفت شوهرت حسوده و قدرت طلب. 

ولی خوب مشاوره زمانی خوبه که دو طرف حضور داشته باشن. 

به لاغریم. 

میگه میخندی خیلی زشت میشی چون بینیت جمع میشه 

عاشق صفات ثانویه بانوان با سایز بزرگه. میگم خوب من وقتی انتخابم کردی که خیلی لاغرتر بودم، چشم نداشتی؟ میخنده

از ارایش غلیظ بیرون بدش میاد که منم کلا نچرال دوست دارم... 

به پوششم کاری نداره. 

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️
با سیاست زنونه روی حرفت وایسا جوری که اصلا خودش نفهمه که چی شد حرف حرف تو شد به نظرم باید یکم روی سی ...

نمیدونم چجوری روی سیاستم کار کنم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتاب نیاز زنان نیاز مردان مطالعه کن پنج مورد عشق نوازش رابطه مورد تأیید قرار دادن و گوش ب فرما ...

اره وضعش خوبه. 

کلاس میرم. 

باشگاه میرم. 

فقط روم نمیشه بگم اینجا....

شوهر من اگه یه خرده روی حرفم وایسم وحشی میشه😔

بدون اینکه بچه هام بفهمن، با فشار و زورش به حساس ترین نقاط بدنم آسیب میزنه. طوریکه کسی نمیفهمه

کتاب نیاز زنان نیاز مردان مطالعه کن پنج مورد عشق نوازش رابطه مورد تأیید قرار دادن و گوش ب فرما ...

مثلا همین دیروز... گفتم خواهشا چای نمیخوری بگو جمع کنم... فرش سفید لک افتاد... 

چای رو چپه کرد چون با گوشی کار میکرد... 

یهو داد زد خووووووب کردم جونت درآد... 

گفتم نمیشه که صبح قربون صدقم بری، الان مودبانه یه حرفی بگم داااااد بزنی. مگه چی گفتم؟ یهو قوری چای رو اورد ریخت روی فرش

نمیدونم چجوری روی سیاستم کار کنم. 

باید حرفت را با محبت به کرسی بشینونی اقتدار مردانشو و قدرت طلبیش را ارضا کنی و حرف خودتو با محبت کردن و لوس کردن و لوندی کردن حتی بعضی وقتا بچگونه صحبت کردن بهش بگی از این قدرت طلبیش به عنوان نقطه ضعفش استفاده کن هروقت چیزی خواستی این قدرت طلبی را ارضا کن اونوقت به حرفت گوش میکنه کاملا اصلا به نظرم خوبه که یه همچین نقطه ضعفی داره شوهرت 

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤❤❤               گر سوی مستان میروی مستانه شو مستانه شو❤❤❤
به نظر من دوستتون داره که داره باهاتون زندگی میکنه. این اخلاقهایی که گفتید دلیل بر بی علاقگی نیست، ...

واقعا ممنونم از پست سرشار از آرامشتون... 

درست میگید. 

هر وقت به تحمل کردنم فکر میکنم حالم بدتر میشه

مثلا همین دیروز... گفتم خواهشا چای نمیخوری بگو جمع کنم... فرش سفید لک افتاد...  چای رو چپه کرد ...

بهش همینطور آقای خودمی سایه سرم و ازینا بگو به جای منطقی صحبت کردن با محبت باهاش حرف بزنو جوری باهاش رفتار کن که فک کنه داره آقایی میکنه

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤❤❤               گر سوی مستان میروی مستانه شو مستانه شو❤❤❤
باید حرفت را با محبت به کرسی بشینونی اقتدار مردانشو و قدرت طلبیش را ارضا کنی و حرف خودتو با محبت کرد ...

واقعا ممنونم🌹 با اجازه اسکرین گرفتم از کامنتتون🌹

نه خوب نیست. باور کن سخته

واقعا ممنونم🌹 با اجازه اسکرین گرفتم از کامنتتون🌹 نه خوب نیست. باور کن سخته

میدونم سخته عزیزم ولی منظورم اینه که میتونی به نقطه قوت برای خودت تبدیلش کنی الهی موفق و خوشبخت باشی برای منم دعا کن منم خیلی مشکلات دارم

بهش همینطور آقای خودمی سایه سرم و ازینا بگو به جای منطقی صحبت کردن با محبت باهاش حرف بزنو جوری باهاش ...

متوجه منظورت شدم. 

بله فکر کنم دقیقا همینو میخواد

میدونم سخته عزیزم ولی منظورم اینه که میتونی به نقطه قوت برای خودت تبدیلش کنی الهی موفق و خوشبخت باشی ...

امیدوارم همونطور که به من کمک کردی، خدا دریچه های رحمتش رو به روت باز کنه و تمام مشکلاتت حل بشن🌹

امیدوارم آرامش توی تک تک ثانیه های زندگیت برقرار باشه🌹

واااقعا ممنونم از راهنماییت دوست عزیز. با اجازه اسکرین گرفتم از پستت🌹

انشاءالله که مشکلت بزودی حل میشه

نکته کنکوری مشکلت فقط زبونته باید قدرت طلبیشو با زبونت و حرفات اقناع کنی تا متوسل به زور بازو نشه

الکی تعریف کن وای تو چقدر قوی ای بیا شما این وسیله هارو ببر زور مردونه داری تو رابطه از قدرتش تعریف کن و...

و اصلا دستوری باهش حرف نزن 

بتونی با زبون قدرت طلبیش رو ارضا کنی همچین رامت میشه که کیف کنی

فایل کلید مرد دکتر حبشی یه صوت یک ساعته است دانلود کن گوش کن شروع راه تغییر رو برات روشن میکنه

اصلا هم به خودت تلقین نکن که دوست نداره و این حرفا

مطمئن باش دوست داره فقط چون از طرف تو هی پس زده شده با اینکارا داره خودش رو اروم میکنه که اون مررررررررررده و تو زن اونی

اگ بتونی تو حرف و رفتار این حس رو بهش بدی خیلی روابطتون فرق میکنه

اصلا هم به خودت تلقین نکن که دوست نداره و این حرفا مطمئن باش دوست داره فقط چون از طرف تو هی پس زده ...

همینکه ازین تردید و نگرانی منو راحت کردید یه دنیااااا ممنونم🌹🌹🌹🌹

چشمممم حتما گوش میدم. 

خدا خیرتون بده🌹

امیدوارم همونطور که به من کمک کردی، خدا دریچه های رحمتش رو به روت باز کنه و تمام مشکلاتت حل بشن🌹 ا ...

ممنون عزیزم از دعاهای قشنگت الهی خودتم مشکلت کاملا حل بشه و به آرامش برسی