2777
2789
عنوان

با این اخلاق شوهرم چه کنم؟

1731 بازدید | 91 پست

سلام دوستای گلم. 

وقتتون بخیر. 

من یک زن 29 ساله ام و دو فرزند 5 و 9 ساله دارم. 

کلا ازدواجم با شوهرم اجباری بوده و شوهرم هم در جریان بود ولی با وجود تمام دعواهای عقد... حاضر به جدایی نشد. 

الان یاااازده ساله که ازدواج کردیم و من همیشه سعی میکنم صبور باشم و همین باعث ارامش زندگیمون شده. 

امااااااا....

وای از روزیکه من روی حرفم وایسم و از حداقل حقوقم دفاع کنم... 

خداشاهده زندگیم جهنم میشه عییین امروز... 

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️

چه رفتار هایی داره مگه

از چشم افتادن مقوله ایه که با هیچ دوست داشتنی برابری نمیکنه،میبینیش، اتفاقا دوستشم داری ولی نسبت بهش بی تفاوتی..... از چشم افتادن تو دلشکستگی محض اتفاق میفته 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت مردایی که میدونن دختره رو دارن مجبور به ازدواج اجباری میکنن،ولی همچنان میمونن و روی خواسته شون سماجت میکنن،درک نکردم

به نظرم خودخواه ترین آدم روی زمینن

از چشم افتادن مقوله ایه که با هیچ دوست داشتنی برابری نمیکنه،میبینیش، اتفاقا دوستشم داری ولی نسبت بهش بی تفاوتی..... از چشم افتادن تو دلشکستگی محض اتفاق میفته 💔

هیچکار نمیتونی بکنی مردا مثل بچه میمونن هرجور تربیتشون کنی بار میان . از اول اینجور بودی اونم عادت کرده الان نمیشه عوضش کرد . 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

یک سوال؟ 

شوهر من موقع مریضی ( سرماخوردگی شدددید یا کرونا)... یه لیوان آب نمیده دستم. 

تحت هییییچ شرایطی توی کارهای خونه کمکم نمیکنه. هییییییییچ کاری. حتی جمع کردن حوله حمامش. 

اصلا انتقاد نباید بشنوه. 

وسط جمع هرررچی خانوادش بهم بگن، سکوووووت... 

ذره ای شفقت نداره. فقط صبح تاااا شب اگگگگه بله چشم بگم، میگه دوست دارم و زندگی بدون تو محاله😖

یککک شب بگم نمیخوام رابطه داشته باشیم اوقاتمون تلللخ میشه... 

در حدی به اندامم ایراد گرفته که دوست ندارم جلوش لخت بشم. 

بنظرتون این مرد چرا با من ازدواج کرده؟ 

ببخشید ببخشید ادم بمیره بهتر از این هستش که از خودش تعریف کنه، ولی باید بگم که درست راهنماییم کنید. من از لحاظ چهره، از جانب بقیه خیلی تمجید میشم.شرمنده مجبورم بگم. 

اندامم لاغره و سفید پوست و بورم. لاغریم و قدم رو دیده دیگه. چشم داشته. قدم 160. وزنم 51

هیچکار نمیتونی بکنی مردا مثل بچه میمونن هرجور تربیتشون کنی بار میان . از اول اینجور بودی اونم عادت ک ...

عزیز من... 

من تااااا تونستم جنگیدم. با رفتارش و... 

و متاسفانه هرربار منو از خونه بیرون کرد و بعدش مامانم دستمو گرفت اورد خونش

یک سوال؟  شوهر من موقع مریضی ( سرماخوردگی شدددید یا کرونا)... یه لیوان آب نمیده دستم.  ...

این سواااال صبح تااا شب توی سرم هستش. نمیدونم کسی میتونه راهنماییم کنه؟ 

یک سوال؟  شوهر من موقع مریضی ( سرماخوردگی شدددید یا کرونا)... یه لیوان آب نمیده دستم.  ...

عزیزم میتونم بگم من برداشت میکنم شوهرتون دوستون که اصلا نداره از یر وظیفه باهاتونه فقط . شباام که واسه نیاز . 

مردی که زنش مریض میشه به زنش توجه نکن یه لیوان اب دستش نده یعنی علاقه ای نیست یا از اندام زنش ایراد بگیره من چاقم حالا شوهرم میدونه اگه بگه ناراحت میشم نمیگه . 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
عزیز من...  من تااااا تونستم جنگیدم. با رفتارش و...  و متاسفانه هرربار منو از خونه بیرون ...

متاسفم که خانوادت پشتت نیستن . کاش بچه نداشتین اونوقت میگفتم خودت یه تنه فکر جدایی باش . 

هیچوقت مردایی که میدونن دختره رو دارن مجبور به ازدواج اجباری میکنن،ولی همچنان میمونن و روی خواسته شو ...

به این گروه خودخواه... 

مادرایی که بخاطر رفاه مالی طرف... دخترشون رو به زوووور عروس میکنن درحالیکه شاگرد اول ریاضی هستش... رو اضافه کن. 

این سواااال صبح تااا شب توی سرم هستش. نمیدونم کسی میتونه راهنماییم کنه؟ 

وابستگی عزیزم.شک‌نکن بهت وابسته هست.اینکه میگه بدون تو نمیتونه راست میگه چون تو تنها کسی هستی که میتونه باهاش سازگاری داشته باشه وقتی خلاف حرفش و چیزی ک نمیخواد شما کاری انجام میدی اذیت میشه واسه همین دعوا میشه.اون میخواد همیشه شمارو رامو مطیع ببینه 

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

عزیزم میتونم بگم من برداشت میکنم شوهرتون دوستون که اصلا نداره از یر وظیفه باهاتونه فقط . شباام که وا ...

خوب اون برااااحتی میتونه از من جدا شه. 

اوضاع مالیش عااااالیه. 

اگه توی زندگی من بودی میفهمیدی که اهل هیییچ رابطه ی خارج از زندگیم نیست. 

چرا اینکارو نمیکنه؟ 

من بارها بعد ازدواجم اقدام به جدایی کردم، ولی این یه طایفه رو جمع کرد و گفت به والله طلاقش نمیدم

وابستگی عزیزم.شک‌نکن بهت وابسته هست.اینکه میگه بدون تو نمیتونه راست میگه چون تو تنها کسی هستی که میت ...

یعنی اصلاااه دوستم نداره؟ خوب چرا جدا نمیشه؟