2777
2789
عنوان

با این اخلاق شوهرم چه کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1731 بازدید | 91 پست
خوب اون برااااحتی میتونه از من جدا شه.  اوضاع مالیش عااااالیه.  اگه توی زندگی من بودی می ...

اون بخاطر اینه که بنظرش شما زن خوب و حرف گوش کنی میای. و بچهاشم هستن. من خیلی مردا میشناسم زناشون دوست ندارن اما راضی به طلاق نیستن هرکدومم دلیلی دارن مثلا نمیخوان مهریه اینا بدن پولاشون بره بعضیا بخاطر بچهاشون . بعضیاام بخاطر نیاز جنسی

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه که خیلی آدم صبوری هستی و حیف که همسرتون قدر شما رو نمیدونه. احتمالا شما از خیلی لحاظ خوب بودی که با شما ازدواج کرده.‌ولی اینکه چرا همچین رفتاری می‌کنه احتمالا می‌دونه شما حمایت نداری. شاغلی؟

یعنی اصلاااه دوستم نداره؟ خوب چرا جدا نمیشه؟ 

دوستت داره فقط به عنوان کسی که بهش یک نوع وابستگی داره.یا کسی که از روی نیاز بهت عادت کرده.نه کسی که بخاطر خودت دوستت داشته باشه فقط به خاطر نیاز های خودش.

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

یعنی اصلاااه دوستم نداره؟ خوب چرا جدا نمیشه؟ 

نمیتونه جدا شه چون هیشکی مثل شما نمیتونه تحملش کنه خودشم اینو میدونه.

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

اون بخاطر اینه که بنظرش شما زن خوب و حرف گوش کنی میای. و بچهاشم هستن. من خیلی مردا میشناسم زناشون دو ...

ببینید من قبل بچه دار شدن اقدام به طلاق کردم. 

دوم اینکه مهریه من 20 میلیون تومانه. یعنی پشیزی از مال و اموالش نیست. 

سوما... 

برای نیاز جنسی... توی اقوام خودمون هستن کسانیکه به محض جدایی من زنش بشن. اندامشون هم بااااب میلش. 

یعنی میشه یه روز جواب این سوالمو پیدا کنم. ای خدا خودت کمک کن

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️
نمیتونه جدا شه چون هیشکی مثل شما نمیتونه تحملش کنه خودشم اینو میدونه.

پس خیلی خودخواهه که وقتی منو دوست نداره، با من که میدووونست به زور زنش شدم، ازدواج کرد. 

کاش خدا یه مددی کنه. کمکم کنه. 

هییییچ کس نمیفهمه من چی میکشم. 

همه میگن خووووش بحالش توی خونه غرق نعمت زندگی میکنه

ببینید من قبل بچه دار شدن اقدام به طلاق کردم.  دوم اینکه مهریه من 20 میلیون تومانه. یعنی پشیزی ...

۲۰میلیون چه سالی؟؟؟ 

از خودش بپرس یبار بشین بگو تو که بامن اینجور رفتار میکنی من برات مهم نیستم چرا طلاقم ندادی پس

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
یک سوال؟  شوهر من موقع مریضی ( سرماخوردگی شدددید یا کرونا)... یه لیوان آب نمیده دستم.  ...

اعتماد به نفس داشته باش هرچی گفت محل نده ازش ناراحتی بهش بگو وبی محلیش کن هیچی مثله بی محلی این آقایونو تنبیه نمی کنه

۲۰میلیون چه سالی؟؟؟  از خودش بپرس یبار بشین بگو تو که بامن اینجور رفتار میکنی من برات مهم نیست ...

یازده سال پیش. 

الانم هرررچی باشه خودش میدونه می بخشم. 

من بهش گفتم. قشنگگگگ صحبت کردم. 

میگه به قرآن من عاشقتم و خودم از رفتارم پشیمون و شرمنده ام. ولی نمیدونم چرا اینکارارو میکنم. 

پس خیلی خودخواهه که وقتی منو دوست نداره، با من که میدووونست به زور زنش شدم، ازدواج کرد.  کا ...

دقیقا زندگیت از بیرون خیلی قشنگه.واسه همینه که میگی خیلی از فامیل حاضرن زنش بشن.یه وقتی ب این نتیجه میرسی واسه ارامش خودتو بچه هات اصلا ساز مخالف شوهرت نباشی.حتی اگه اذیت شدی.چون میشه حدس زد وقتی چیزی مخالف میلش باشه چقد روحتو اسیب بزنه.اگه شرایط طلاق نداری حداقل به ظاهر باهاش همیشه موافق باش

یازده سال پیش.  الانم هرررچی باشه خودش میدونه می بخشم.  من بهش گفتم. قشنگگگگ صحبت کردم.& ...

نمیخوام دلتو بد کنم ولی به نظرت چیزی نمیزنه که نه بو داشته باشه نه علامت خاصی