2777
2789

کلیپ شو بفرس کو ماهم ببینیم 

بهترین راهه پسنداز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من و مادرشوهرم تصمیم گرفتیم ..عضوخیرین حمایت از بانوان و خانواده های کم درآمد باشیم ...ینی من با خیرین میتوانم وام به نیازمندان بدم جالبتر اینکه هرموقع نیاز داشته باشم بدون قرعه کشی و بدون ضمانت و بدون سود وام گیرنده باشم .تنها راه برای پسنداز مخفی برای اکثر ما خانمهای خانه دار هست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردم پشت هر انسان موفقی حرف میزنن نرگش کلباسی هم ی خیر خیلی خوب هست که داره به مردم کمک میکنه 

میلیاردی مردم پول میفرستن بهش و اونم هر روز‌گزازش میزاره از کاراش ،خیر جدید نیست چندین ساله‌کارش اینه

❤Che khobe ke daramet
میگندپول هارومیگیره ازمردم ولی خرج مردم نمیکنه مثل زلزله کرمانشاه پول هاروگرفته وخونه واسشون نساخته

آره خوندم راجبش

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
چون واقعیت هستش مثل احسان علیخانی که همین کاروکرد

😂😂😂

بیچاره احسان

مطمئن باش قوه قضاییه نسبت به این پولها خیلی خساسه

اگه چیزی بود جلوشون رو میگرفتن

چرا باور میکنید اخه

یادمه سر کرمانشاه هم اینقدر از این چیزهای بیخود گفتن حسابی که نرگس کلباسی پول جمع میکرد چمد روز بسته شد بررسی کرد دیدن چیزی نیست

من امروزدیدم که مردم میگفتندپول ازمردم گرفته ولی واسشون خونه نساخته مردم هنوزتوکانکس زندگیزمیکردند

این به جرم قتل دستگیر شده بود توی هند بعد ظریف رفت آوردش ایران شد همه کاره پول جمع میکنه دودرصد خیریه بقیع هاپولی مث همین کاری که با خوزستان کرد 

همه‌نمیگن که خیلی تعداد کمی میگن نرگس کلباسی میدونین چنددساله داره کار میکنه،میدونین چقدر کار کرده ب ...

اره دیگه مثلا ۲میلیاردمیگیره ازمردم یک میلیاردخرج مردم میکنه یک میلیاردم میزاره گوشه جیبش حق ایاب وذهابش