2777
2789
اره دیگه مثلا ۲میلیاردمیگیره ازمردم یک میلیاردخرج مردم میکنه یک میلیاردم میزاره گوشه جیبش حق ایاب وذ ...

اهان

اینجوریاست بعد تا حالا نتونستن بهش گیر بدن🤔🤔🤔

مگه میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهان اینجوریاست بعد تا حالا نتونستن بهش گیر بدن🤔🤔🤔 مگه میشه

خوب حتماپارتی داره کاری بهش ندارند اختلاص میکنند میرندکشورهای خارجی کسی بهشون کاری داره که به این کاری داشته باشند

خوب حتماپارتی داره کاری بهش ندارند اختلاص میکنند میرندکشورهای خارجی کسی بهشون کاری داره که به این کا ...

عزیزم من با شما موافق نیستم

هر چی هم بگم شما حرف خودتون رو میزنید  و دلایل خودتون رو دارید

من به نظرم نظر کلباسی انسان خوب و شریفیه ..داخل زلزله کرمانشاه خیلییییی وایستاد چون من پیجشو داشتم اون موقع..خداییش همت کرد..هر روز گزارش..هر چند وقت لایو میزاشت

شما خودت میگی زیاد نمیشناسیش پس نباید اینجور قضاوتش کنی...قضاوت بدون دلیل و سند کار ما نیست

همه‌نمیگن که خیلی تعداد کمی میگن نرگس کلباسی میدونین چنددساله داره کار میکنه،میدونین چقدر کار کرده ب ...

اره دیگه تامردم ساده ای مثل ماپیدابشه بعضی هاامثال این خانوم خوب بلدهستندمیلیاردمیلیارد پول روپول بزارند حالافرداپس فرداخانوم روتوجزایرقناری میبینیم باپول های ملت عشق وحال میکنه وبه ریش مامیخنده

عزیزم من با شما موافق نیستم هر چی هم بگم شما حرف خودتون رو میزنید  و دلایل خودتون رو دارید ...

من حرف مردم کشورم رومیزنم وقتی مردم دارندفیلم میفرستند میگنداین خانوم به اسم زلزله کرمانشاه پول ازمردم حمع اوری کرده وخونه ای تحویل مانداده وماهنوزتو کانکس زندگی میکنیم حالاگند این خانومم چندوقت دیگه درمیادش

میخواستم ببینم چقدرمیشناسیدش

مگه فک و فامیل ماست همین چیزایی که گوگل نوشته و شبکه ها میگن راجع به دروغ و راستش نمیتونیم نظر بدیم چون خدا له همه چی اگاه هست و اگر ندونیم تهمت حساب میشه ولی در همون حدی که رسانه ها میگن 

عزیزم من با شما موافق نیستم هر چی هم بگم شما حرف خودتون رو میزنید  و دلایل خودتون رو دارید ...

ادم بخوادبه مردم کمک کنه بایدازطریق یک ادم مطمئن باشه نه هر گدازاده ای پیج میزنه وپول میگیره وبعدم مشخص میشه فقط دروغ بوده من به شخصه به ورزشکارهای کشورم بیشتراعتماددارم تاامثال اینا مثل علی دایی وعلی کریمی