2777
2789
عنوان

کاش منم میتونستم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 49 پست

وای منم ارزومه شوهر من با عینک هیچ مشکلی نداشت ما جفتمون تحصیل کرده ایم شوهرم همکلاس و دوستای زیاد ی داست که عینکی بودن ولی واسه خانواده و فامیلاش عادی نبود چون عینکی نداشتن چققققدر بهم طعنه کنایه زدن خدا میدونه چقدر من دلم شکست یه روز تصمیم گرفتم برم عمل کنم کللللی امید داشتم که راجت میشم رفتم کلی عکس از چشمم گرفتن اخر سر بردم پیش دکتره گفت نمره چشمت مثبته و تقریبا بالاس این عملا جواب نمیدن خدا میدونه من اون لحظه چه حالی داشتم زدم زیر گریه تا یه ماه فقط گریه میکردم الان من فقط میتونم عمل کاشت لنز انجام بدم کسایی هم که قرنیه نازک دارن میتونن این هملو انجام بدن انشالا به زودی یه عمل جدید بیاد ما هم راحت بشیم از عینک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا چند سالگی میشه عمل کرد من28سالمه

هر چه زودتر عمل کنی بهتره قبل اینکه پیرچشمی بگیری چون در آنصورت حتی اگه عمل کنی باز واسه نزدیک مثلا خوندن روزنامه یا تماشای صفحه گوشی و اینا باید عینک بزاری... الان سنت خوبه

پسرام جان و جهان منن 🥰😘
وای منم ارزومه شوهر من با عینک هیچ مشکلی نداشت ما جفتمون تحصیل کرده ایم شوهرم همکلاس و دوستای زیاد ی ...

منم خیلی طعنه و کنایه بهم میزدن. خیلی گریه کردم. ۳ بار پیش دکتر های مختلف عکس گرفتم ولی نشد😭😭😭😭

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
منم خیلی طعنه و کنایه بهم میزدن. خیلی گریه کردم. ۳ بار پیش دکتر های مختلف عکس گرفتم ولی نشد😭😭😭😭

عزیزم حساس نشو رو عینک منم مشکل تو رو دارم سعی کن از یه جای خوب عینک بگیری شیشه رو تا جایی که ممکنه فشرده کنن فریم مناسب صورتت بگیر انقدر غصه نخور شرایط عمل کاشت لنز رو نداری؟؟چشمت دوربینه یا نزدیک بین؟

عمل لازک برو کلینیک نور

رفتم نور پیش دکتر طاهری گفت تو اگه دختر خودم بودی با این شرایط نمزاشتم عمل کنی چون مطمنا نتیجه نمیگیدی فقط عمل کاشت لنز من الان میتونم انجام بدم که اونم مطمن نیستم خیلی خوب باشه 

عزیزم حساس نشو رو عینک منم مشکل تو رو دارم سعی کن از یه جای خوب عینک بگیری شیشه رو تا جایی که ممکنه ...

عمل کاشت لنز را هم میترسم هم اینکه شنیدم هزینه اش خیلی زیاده.

نمیدونم😑☹️

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c