2777
2789

همسرم برای کار شهر دیگه ای رفته قبلا تو شهر خودمون بود .یکی از افرادی که باهاش اینجا همکار بوده رفته به برادرم گفته که همسر من تو محیط کاریش شیشه مصرف میکرده!!!من نمیدونم این حرف صحت دار یا نه ولی اگ همسرمو قسم قران بدم هرچی باش راستشو میگ ...

به نظرتون با توجه به اینکه ۲۰ روز دیگ برمیگرده و من بشدت نگرانم که مبادا این کارو میکرده ... ازش بپرسم صحت ماجرارو یا بزارم برگرده؟

اگه معتاد باشه برای حفظ زندگیش احتمالا راست نمیگه 

کدوم معتادی وقتی مخفیانه مصرف میکنه  ، بعد ازش بپرسن‌معتادی میگه بله !!!! 

بهش چیزی نگید ، چکش کنید ، ببینید حاضره یه روزه کامل خونه وایسه ، و‌هیچ جا نره ، ببینید حاضره مسافرت هوایی بیاد 

اگه از این طریق متوجه نشدین ، بعدا برید ازش سوال کنید ، قبلش یه کیت تست همه کاره همراتون باشه اگه انکار کرد ، ازش تست بگیرید 

هیچ‌ چیز مثل کیت دقیق نیست

درخواست دوستی قبول نمیکنم
اگه معتاد باشه برای حفظ زندگیش احتمالا راست نمیگه  کدوم معتادی وقتی مخفیانه مصرف میکنه  ، ...

والا روزه میگیر نمازشم میخونه خیلی لاغر اندامه .برا خاطر کرونا بوده وقت ک باهم تنها بودیم .بخاطر اعتقاداتش هیچوقت قسم دوروغ نمیخور 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا روزه میگیر نمازشم میخونه خیلی لاغر اندامه .برا خاطر کرونا بوده وقت ک باهم تنها بودیم .بخاطر اعت ...

با‌اینچیزا نمیشه اعتیاد رو شناسایی کرد ، اگه پای زندگیش وسط باشه قسم دروغ بخوره چی؟؟؟

ادمها پیچیدن برای همین الان شما به مصرف شیشه بهش شک‌کردین 

فکرش رو‌میکردین ممکنه شیشه مصرف کنه؟؟؟ 

همینجور هم عقلتون‌میگه ممکنه قسم دروغ بخوره 

اولش باهاش مستقیم وارد صحبت نشید ، که دستتون رو بخونه 

فقط چکش کنید ، شاید بهش تهمت زدن ، چرا میخواید فکر کنه بهش بی اعتمادین یاهمچین فکری درموردش رو‌پذیرفتین 

اگه اون بیاد بهتون بگه شنیدم زنه خرابی شدی ، شما بهت برنمیخوره!!!

اگه چک کردن بهتون اطمینان نداد ، و‌شکتون رو بیشتر کرد بعد مستقیم ازش بپرسید  

اولش باهاش مستقیم وارد صحبت نشید ، که دستتون رو بخونه  فقط چکش کنید ، شاید بهش تهمت زدن ، چرا ...

ممنونم عزیز دلم خیلی حرفات منطقین مرسی که وقت گذاشتی همین کاراییو ک گفتی انجام میدم