2777
2789
من به این دلیل ایرانی میزنم که بلاخره هموطنامون بهتر خیر مارو میخوان تا اونور آبی هایی که یسری شون م ...

استدلالت اصلا منطقی نیست

همین داخلی ها خیلی بیشتر میخوان سر به تن ملت نباشه

اوصاع کلی کشور و خصوصا سیستان و خوزستان و هرمزگان گویای همه چیز هست

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واکسن پاستور که گفته شد کوبا به ایران نمیده 

فعلا متوقف شده پروژه ولی مال کوبا نیست که نخواد بده .

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪
عه جدی.. من نشنیدم این اسمشو.  فقط نورا و برکت و اینا رو شنیدم

اونایی که تبلیعات سیاسی روش بوده شنیدید.

نه اون واکسنی که علمی تر بوده

استدلالت اصلا منطقی نیست همین داخلی ها خیلی بیشتر میخوان سر به تن ملت نباشه اوصاع کلی کشور و خصوصا ...

شما همه چی رو باهم قاطی کردین.... 

کسایی که واکسن رو میسازن با کسایی که الان داخل کشور دارن گند بالا میارن فرق دارن، 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
مال کجاست  پس ؟

مشترکه مسیول پروزه هم اتفاقا ایرانی هست.یه اقای دکتر پیری تو اریزونای امریکاست

بدبختی ما همینه دقیقا ک پیشرفت نمیکنیم هرگز

ان شالله امسال تموم شه گند کاری ها  

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
شما همه چی رو باهم قازی کردین....  کسایی که واکسن رو میسازن با کسایی که الان داخل کشور دارن گن ...

نه عزیزم قاطی نکردم. کلا همینه

شما واکسن ساز های خارجی رو با حاکمان سیاسی نظامی شون یکی میکنی ولی به داخل کشور خودمون که میرسه میگی نه فرق دارن

یه بام و دو هوا