2777
2789
نه عزیزم قاطی نکردم. کلا همینه شما واکسن ساز های خارجی رو با حاکمان سیاسی نظامی شون یکی میکنی ولی ب ...

بله واکسن های خارجی رو با سیاست کشور شون یکی میکنم چون واقعا یکیه. 

ولی اینجا خرابکاری هایی که صورت میگیره به سیاست کشور ما ربطی نداره، به سیاست کسایی مربوط میشه که قصدشون اینه که خرابکاری کنن. 

نمیدونم متوجه شدین یانه. 

منظورم اینه کسی در داخل کشور ما به ما صدمه نمیزنه مگه اینه یا مهره دشمن باشه یا ندانسته نقش مهره رو بازی کنه. 

ولی برای مثال کشور فرانسه سال ها قبل با خون های الوده ای که به کشور ما داد، نشون داد سیاست کثیفی داره 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله واکسن های خارجی رو با سیاست حکمرانی شون یکی میکنم چون واقعا یکیه.  ولی اینجا خرابکاری هایی ...

اصلا اینجور نیست ما دهه هاست با این توهمات جلو دنیا ایستادیم اونا پیشرفت کردن ما توسری خوردیم

.سوال دارم از شما

چرا مسیولان وقت در کشور ما اینقدر فهم و شعور نداشتن خون های وارد شده رو کنترل کیفی کنن؟ 

تو همه کشورهای دنیا یه ادامس وارد کشورشون میشه بازرسی میشه

دو حالت داره یا مسیولان ما شعور رسیدگی به این مساله رو نداشتن یا انجام دادن و از عمد خون الوده تزریق کردن

در هر دو صورت مقصر اصلی مسیولان خودمون هستن

شاید یه دشمن بخواد از عمد محصول الوده وارد کنه 

ما چرا اینقدر بی در و پیکر بودیم و هستیم؟؟؟؟

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪
بله واکسن های خارجی رو با سیاست کشور شون یکی میکنم چون واقعا یکیه.  ولی اینجا خرابکاری هایی که ...

به سوال دیگه  چرا فکر میکنی سیاست های حکومت و مملکت ما روی ساخت یا عدم ساخت و یا عدم خرید اجازه ورود به موقع واکسن برای مردم اثر نداره؟؟

در حالی که کاملا اشکار همه ی امور ریز و درشت ما به شدت از منافع سیاسی نشات میگیره

اینو دیگه همه فهمیدن

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪
بله واکسن های خارجی رو با سیاست کشور شون یکی میکنم چون واقعا یکیه.  ولی اینجا خرابکاری هایی که ...

منم مثل شما امیدوارم و ارزو دارم کشورم به بهترین شرایط از هر نظر برسه متاسفانه ادامه مسیر فعلی حاکم بر کشور فقط فلاکت روزافزون هست . ان شاءالله شاهد روزهای پرامید برای مردم و کشورمون باشیم.

به سوال دیگه  چرا فکر میکنی سیاست های حکومت و مملکت ما روی ساخت یا عدم ساخت و یا عدم خرید اجازه ...

بهتره یا بریم جای دیگه صحبت کنیم یا کلا تموم کنیم چون اگه ادامه بدیم میترکیم  

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
منم مثل شما امیدوارم و ارزو دارم کشورم به بهترین شرایط از هر نظر برسه متاسفانه ادامه مسیر فعلی حاکم ...

ان شالله همینطوره.... 🥰 الهی آمین

خب منم همینو میگم.... الان اوضاع داخلی ما که انقد به هم ریخته شده مشخصه کاملا عمدیه.  خب حالا ...

عزیزم شما فقط کشورای عراق و افغانستان مسلمان میدونی؟

عراق سرزمین نفرین شده ای که تا زمان موعود رنگ آرامش نخواهد دید جماعتی که به نفرین حضرت علی گرفتارن.

دوستی و دشمنی شون برای ملت ایران جز خون و جنگ و نکبت دستاوردی نداشته  و نداره

کویت عمان امارات قطر ترکیه عربستان حتی بحرین جنگ زده کشورهای مسلمانی که در زمره بالاترین اقتصادهای دنیا و بالاترین سطح رفاه زندگی هستن

ان شالله همینطوره.... 🥰 الهی آمین

الهی آمین

دوست عزیز امیدوارم خودتون و همه ی عزیزان تون و همه مردم کشور. هر مسلمان و ایرانی همیشه درپناه امن خدا با عزت و سربلندی و سلامت باشید و باشند.❤🌷

الهی آمین دوست عزیز امیدوارم خودتون و همه ی عزیزان تون و همه مردم کشور. هر مسلمان و ایرانی همیشه در ...

خیلی ممنونم 🥰همچنین ان شالله 

زنده باشین 🌷