2777
2789
بعد زایمان تا صبح ترس ووحشت بهم دست میداد اینقدر شدید که افتادکی دریچه گرفتم افسرده گیم شدید ترشد ون ...

قبل زایمان این مشکل نبود؟ و اینکه آرامش داری .شوهرت همراهه باهات ...اذیتت نکرد کسی تو اون تایم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم آدما یه روزهایی خیلی سختی میکشن. تو مدرسمون یه دبیر ریاضی داریم خیلی زندگیش سخته ولی به شدت ا ...

اره میفهمم بعضی وقتا خجالت میکشم ازاین همه کم ظرفیتیم در برابر سختیا ولی گاهی دست خودم نیست باید سعی کنم قوی تر بشم

خب چرا دوباره انجام نمیدی عزیزم؟

درصدش خیلی کمه و داروهای خیلی قوی میترسم آسیب ببینم و اینکه دکتر گفت ج نمیگیری بی خود دارو نخور تخمک اهدایی بگیر که من اصلااااا موافق نبودم و نیستم .چون مشکلات خاص خودش و داره

من همیشه از وقتی یادمه هر حاجتی میخواستم به نیت بی وارث و بد وارث نماز میخونم یا صلوات میدادم .فکر ن ...

بازهم میگم ناامید نشو دکتر های سنتی خوب که تهران داره. رو ادامه بده دعاوتوسل هم فراموش نکن نمازهای حضرت فاطمه وی ختم سه روزه داره صلوات خاصه حضرت فاطمه توسل به اهل بیت  دعای نادعلی یستشیر مشلول. کسا رو میگن گره های کور رو باز میکنه.  من چاره ای ندارم جز دعاوتوسل   باید این قدر برم تا ببینم دری به روم باز میشه یا نه توفقط ی غصه داری به اسم بچه من دنیای مشکلاتم خودمو خانوادم. به شدددت افسرده ام جز معجزه نمیتونه خوبم کنه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم خدایاااااا      آرامم کن     همانگونه که دریا را پس ازطوفانی سخت آرام میکنی 
خب چرا دوباره انجام نمیدی عزیزم؟

و از طرفی دکتر گفت اسپرم همسرت رو تخمک تو ج نمی‌ده چون خیلییییی ضعیفه و لاجون ی تخمک از ی آدم سن پایین زیر بیست سال بگیر شاید با اون بشه شاااید.

قبل زایمان این مشکل نبود؟ و اینکه آرامش داری .شوهرت همراهه باهات ...اذیتت نکرد کسی تو اون تایم ؟

قبل زایمان درحد خفیف وسواس فکری افسرده گی استرس داشتم ولی درحدی نبود اذیت شم. ولی بعد زایمان به طرز وحشتناک به اوج خودش رسید مزاجم سودابود بعد زایمان. سودام.خیییلی زد بالا باید برم طب سنتی یااسلامی سودامو بیارم پایین حالم خیلی بدهاینقدر استرسم بالابوده که الان برای بچه دوم نازا شدم دکتر میگه سالمی اما بچه دارنمیشم خودم میدونم از استرس. حال بچه ندارم ولی شوهرم میخواد

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم خدایاااااا      آرامم کن     همانگونه که دریا را پس ازطوفانی سخت آرام میکنی 
بازهم میگم ناامید نشو دکتر های سنتی خوب که تهران داره. رو ادامه بده دعاوتوسل هم فراموش نکن نمازهای ح ...

الهی که هر چی به خیر و صلاحمون همون بشه .الهی که آرامش تو قلبامون موج بزنه.....نه دوستم منم دنیای مشکلاتم مشکلات که دیگه من سر شدم زیرشون .....زیادم شوهرم و دوست ندارم .بچه میخواستم امیدی باشه برام که نشد .

چرا گفت تخمک اهدایی؟ مگه تخمک هات مشکلی داشت؟

من ۳۲سالمه.دکتر گفت با ی آدم سالم شما طبیعی باردار میشی ولی با این شرایط همسرت نه....تخمک ی آدم سن پایین شاید کمک کنه به بارداریت .

قبل زایمان درحد خفیف وسواس فکری افسرده گی استرس داشتم ولی درحدی نبود اذیت شم. ولی بعد زایمان به طرز ...

حالا که علتش رو میدونی حتما پیگیر باش افسردگی مادر بیماریهای خاصه مراقب باش